СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА HORIZON FESTIVAL

Два двойни паса и цяла парти седмица в Банско те чакат в офиса на Go Guide

  • 04.03.2014
  • от Влади Герасимов

Вече няколко месеца шумим за второто издание на супер якия Horizon Festival, който ще се проведе в китния ни зимен курорт Банско. От 8 (тази събота) до 14 март в рамките на една седмица можеш да си част от големия британски проект у нас, включващ над 50 артисти на две големи дневни сцени, които ще бъдат разположени точно до ски пистите, а вечер парти маратонът ще продължи в над 20 локации в целия курорт.


 

Âme, Kerri Chandler, Catz n Dogz и нашата гордост KiNK са само част от хедлайнерите на Horizon. Кои са другите артисти, може да видиш тук, а подробно инфо за организацията в дните на фестивала може да чекнеш на www.facebook.com/horizonfestivalbg. Само да се похвалим, че Go Guide ще има специална сцена, на която ще се качат Roy Davis Jr, Nick Nicolov, Valdy и TEКNIQ. Найс, а?


Сподели в коментарите под статията - "Кой е любимия ти артист на фестивала?", и ще участваш в играта на Go Guide за две двойни едноседмични покана за Horizon Festival в Банско.

Включи се до 6 март, 17:00 часа (четвъртък). Теглим късметлиите (на случаен принцип) час по-късно и ги публикуваме като ъпдейт на тази статия.

UPDATE: НА ПРОИЗВОЛЕН ПРИНЦИП В УРНАТА С ПЕЧЕЛИВШИТЕ ПОПАДНАХА ИМЕНАТА НА ELINA VALKOVA И IVAN IVANOV.
ТЕ ПЕЧЕЛЯТ
 ДВЕ ДВОЙНИ ПОКАНИ ЗА HORIZON FESTIVAL 14. Молим да проверят Facebook Inbox-а си (включително Other Folder).