Покажи твой аутфит за мечтана дестинация и си спечели ваучер за 600 лева и смарт часовник

Кажи ни къде мечтаеш да пътуваш, за да ти кажем какво да вземеш в куфара

0 коментара Сподели:

Да подбереш правилно аутфитите си за предстоящо пътуване е важна задача. Помисли си само как си напълнила целия куфар с ефирни рокли за Гърция, но си забравила да вземеш връхна дреха за хладните летни вечери край морето. Също толкова неготино е да помъкнеш куфар, тежащ десетки килограми, от който в крайна сметка да използваш, ами… две тениски. И ако се чудиш защо ти говорим за пътуване и тоалети, то е, защото мечтаем смело и сме сигурни, че съвсем скоро ще поемем към нови хоризонти по вода, въздух и шосе. 

В следващите редове ти предлагаме няколко дестинации, към които да отправиш поглед и за да не сме празнословни, сме подбрали и точните аутфити, които да подготвиш в багажа.

Вдъхновяваме те заедно с Answear, които до края на юни те предизвикват да се включиш в Инстаграм конкурса #CatchetheMoment.

Използвай хаштаг #DreamNowTravelLaterBG и #CatchTheMomentBG и тагни @answear_bg, за да участваш за спечелване на 600 лв. за модни находки по избор от Answear и Samsung Galaxy Watch Active 2. Това, което трябва да направиш, е да сглобиш аутфит за мечтана дестинация, да се снимаш с него и да качиш снимката в профила си с посочените хаштагове. Посланик на предизвикателството е Биляна Славейкова – bibons, която е и част от журито, което ще определи победителят в този етап на играта. 

Какво те очаква на Go Guide Online festival на 6 и 7 юни виж тук. 

Сглобихме ти доза вдъхновение както за готини дестинации, така и за подходящите тоалети към тях. Keep scrolling…

Цикладите/гръцки острови:

Лято ли е, ако поне за момент не сме отправили поглед към южната си съседка? Ако и твоята мечтана дестинация включва яхта, споделена с приятели, с която плаваш между гръцките острови, то значи гледаме в една и съща посока. Райето, ленът, сламената шапка и бебешките цветове, както и full-in-white look са задължителни за куфара ти.

Градът, който никога не спи

Отправяме поглед отвъд океана не само защото сме смели мечтатели. Ню Йорк не е просто мегаполис, а модната столица, от която можеш да черпиш вдъхновение всеки път, когато нещо ти липсва. В града, който никога не спи, зашеметяващата визия е задължителна. Трите основни цвята са червен, черен и бял, а обувките на неприлично висок ток задължителни.

Venice Beach или всяка сърф дестинация

Пясък в косите, сол по кожата, боси крака и горещи усмивки. Затваряш очи и си представяш разливащи се вълни и морска пяна, която гали стъпалата. Ако поне веднъж мечтите ти са те отвеждали до място, на което можеш да караш сърф, скейтборд, да се запознаваш с нови хора и да живееш за моментите, които буквално спират дъха ти, то Venice Beach или всяка сърф дестинация са поздравителната картичка, която ти пожелаваме да изпратиш.

Освен задължителните джапанки, къси панталонки и бански идея е да се сдобиеш и с „официална рокля“

за партитата около огъня. Под официална разбирай дънкова с тениска отдолу или гащеризон със сламена шапка.

Ах, този Париж

Европа е чаровницата, която ни привлича всеки път, когато искаме да се гмурнем в света на изящните изкуства и да почерпим от културата, продължаваща да привлича жители на цялото земно кълбо. Ако европейските столици са мечтаната ти дестинация, няма нищо по-подходящо от стила на Грейс Кели (нищо, че е американка) или харизматичната актриса и певица Ванеса Паради. И двете се доближават до Велия Гетсби, чийто оригинален първообраз явно също е бил вдъхновен от Стария континент.

Горещи емоции в Африка

Ясно е, че за сафари са необходими на първо място удобни панталони и май веднага след това шалове. Ако търсиш по-интересна визия, а искаш и да спечелиш Catch the moment, можеш да заложиш на пола за оцеляване с много джобове, дънково яке и скъсен топ. Разбира се, в неутрален цвят.

10 български филма, екранизирани по книги

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *