Tips&Tricks: Как се правят коктейли у дома

Полезни уроци от Stay Home Festival

0 коментара Сподели:

Този уикенд останахме вкъщи и напук на ограниченията се забавлявахме заедно. Stayhomefestival.bg се превърна в празник на творческия дух, и то благодарение на вас. Радваме се, че успяхме отново да влезем в ролята на градски агенти и заедно случихме фестивала. С помощта на някои от най-талантливите български бармани създадохме коктейли, които да държим, докато невероятни музиканти и диджеи ни хванаха за ръка и раздвижиха в ритъма на музиката, който танцьорите поеха и ни показаха как се прави! Макар вкъщи, успяхме да усетим емоцията на града и сме все по-нетърпеливи да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците, в баровете, на сцените.

Най-голямото виртуално събитие в родното ни пространство ни пренесе на бара в две от най-любимите ни локации – „Спутник“ и One More Bar!

И да, липсва ни да сме там, но с ценните съвети на Дилян Аврамов („Спутник“) и Илиян Илиев (One More Bar) вече сме подготвени да впечатлим приятелите си при първа възможност.

Ако си пропуснал урока, моля, подготви се с нужните съставки, една от които е любимият сайдер Somersby, и запълни пропуските си:

Както виждаш във видеото, за повдигане на тонуса Дидо дава няколко идеи за освежаващи напитки. Макар че барът е далеч, с новата комбинация от манго и лайм на Somersby забъркваме ароматна и свежа амброзия.

Мечтаем за споделено коктейлно парти, а дотогава поне можем да тренираме.

Иска ни се ей сега да седнем под шарената сянка на One More Bar и да наблюдаваме колоритния „Шишман“… Още малко и това ще стане, засега влизаме в един от любимите ни барове само виртуално и с майсторските насоки на Илиян Илиев забъркваме у дома магически коктейли.

Stayhomefestival.bg събра на едно място толкова талант и усмивки, че еуфорията ще ни държи поне цяла седмица! Ако и ти си се забавлявал поне наполовина колкото нас, ти напомняме, че

до 8 май чрез закупуване на виртуални билети можеш да подкрепиш артистите, които взимат участие във фестивала.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *