4 причини да дойдеш на Нова година в Ню Йорк още в самото начало

Нова година дебне от ъгъла - виж кои са причините да не се бавиш и да дойдеш по-рано на купона

0 коментара Сподели:

Киноцентърът е голям и изненади дебнат отвсякъде! Вече сме ти казвали това изречение, но не се чуди, че го четеш отново. Вратите на Киноцентъра отварят точно в 20 часа и те приветстваме да дойдеш още тогава,

защото освен програмата, която сме подготвили, локацията е достойна за разглеждане, обикаляне и снимане. 

Партньори в това приключение ще ни бъдат The Stars Group, или гейминг компанията, за която да си спомниш, когато посрещаш новата година, защото може би точно там ще започнеш новата си вълнуваща кариера през 2020 г. Не забравяй да увековечиш преживяването, като си направиш снимка в специалния корнер на Fashion Days, която после можеш да си вземеш на хартия или в корнера на Takeaway.com, които подготвят инсталация, на която да си направиш страхотни снимки за спомен и споделяне в социалните мрежи.

Виж повече: Какво трябва да знаеш за "Нова година в Ню Йорк"?

За да разглеждаш, снимаш и влизаш навсякъде преди всички останали

Уверяваме те, че улиците на Ню Йорк са впечатляващи и когато не са изпълнени с чак толкова много хора, а бонусът е, че ще можеш да разгледаш всичко, да влезеш във всяка закрита локация и да се потопиш напълно в духа на Голямата ябълка. 

В Инстаграм TV показваме Киноцентъра именно когато е празен, а освен това даваме повече инфо за това, което ще се случи. 

За да заредиш или дозаредиш фестивална карта

Още една причина да дойдеш навреме е, че ще можеш да се наредиш за зареждане на фестивална карта, ако вече не си си взел такава. Както знаеш, предварително можеш да закупиш фестивална карта, заредена с 50 лв., от касите на EasyPay в магазини „Фантастико“, моловете или централния офис (адресите са посочени тук). На място пък ще има разположени още 14 каси за зареждане и дозареждане на фестивални карти. Както предварително, така и на място картата можеш да получиш срещу плащане в брой или директен превод от банковата ти карта. 

Виж повече: Не губи парите си на Нова година – плащай лесно с фестивалната карта

Всеки, който притежава Mastercard, пък ще има достъп до lounge зона до сцената, където да се почерпи с шотове. В зоната ще се предлага и кетъринг, а всеки притежател на фестивална карта може да се възползва от няколко каси за зареждане на безконтактна карта. 

За да се възползваш от паркинг

Ако се придвижваш с кола до локацията, трябва да знаеш, че паркоместата пред Киноцентъра са с ограничен капацитет. Единственият начин да си сигурен, че ще има къде да паркираш точно отпред, е да дойдеш навреме. Разбира се, винаги можеш да се възползваш от организирания транспорт, за да си спестиш шофирането и паркирането. 

За да си пръв на бара

Както знаеш, по улиците на Ню Йорк разполагаме цели 17 бара – открити и закрити.

Там ще се леят уискита със специалното участие на Jim Beam, шотове Aftershock, шампанско, вино от Via Vinera, коктейли, бира от Britos и още много хубавини. Разбира се, те ще работят през цялата нощ, но ако дойдеш навреме, ще можеш да се разходиш из улиците на Ню Йорк с питие в ръка. А и ще ти остане време да  хапнеш! Да не забравяме, че любимите ни foot truck-ове паркират вкусните си предложения из цялото пространство. Сигурни сме, че ще откриеш нещо по вкуса си, защото отдавна познаваме менютата на Boom!Burgers, Манджа ван, Симбиоза, Храноми, BBQ Brothers и Street chefs и сред тях имаме много любими предложения. Точно както в Ню Йорк и по време на събитието вкусните изкушения ще надничат зад всеки ъгъл и ще бъдат там, за да откриваш нови вкусове сред уж познатите стрийт. Към всички тези приятели се присъединяват и Livity.

Яли, пили и се веселили: фууд тръковете и баровете на "Нова година в Ню Йорк"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *