Събития за след работа: 23-27 декември

Къде ще пием в коледните вечери

0 коментара Сподели:

Освен идващата Коледа тази седмица изобилства от празнични парти моменти. Не сме особено притеснени за работния си график рано сутрин и смело се впускаме в бурни вечери още от понеделник. Къде ще ни отведе програмата, когато семейните софри ни омръзнат, чети тук.

 

Започваме ударно седмицата с парти понеделник в TELL ME. Поканени сме да изпием по едно, да се посмеем или просто да послушаме малко музика, за която ще се погрижат наши приятели както от София, така и от Берлин. Входът  е свободен, а ако желаеш, ще имаш възможност да оставиш някой и друг лев за благотворителна цел с идеята да има повече усмихнати деца тази Коледа.

 

Коледа е любимото ни време от годината, защото го споделяме с най-близки и скъпи на сърцето ни хора. Тази сряда се събираме в Мементо НДК, за да си кажем Наздраве за изминаващата година, за големите успехи, за малките загуби, за великите моменти и новите спомени, които ще си създадем заедно. За доброто ни настроение ще се погрижи Artone, а хубавата музика ще е само едно от многото прекрасни неща, които ще ни се случат в празничната нощ.

 

Наред с другите празници тази седмица се нарежда и Violeta & Julieta – Disco All Night Long. Повечето от нас добре знаят какво значи това, а предвид приповдигнатото и ваканционно настроение, което ни е обзело, парти нивото ще бъде доста сериозно. Очакваме те да споделиш с нас коледната вечер и под диско звуците да раздвижим мощно TELL ME с танци до изгрев.

 

Предвид разбъркания график в празничната коледна седмица смело те каним да споделим заедно сутрешните петъчни часове с Creativ Mornings. Ще се потопим в магията на мълчанието с Йоанна Митова – умерен активист за повече осъзната тишина в живота ни. Създател е на metta, пространство за алтернативни преживявания, което вече 3 години изследва концепцията за почивка в града. Там се намира и първият апартамент за сензорна депривация с футуристична капсула за флотация. Какво е флотация? Защо випасана и техниката на благородно мълчание са важни да бъдат изпитани от всеки възрастен човек? Какво може да се случи в тишината?Тези въпроси ще обсъдим заедно на празнично издание на СМ.

 

Както всяка Коледа, Берлин ни идва на гости за супер яко парти. С отворени обятия и готови за танци посрещаме Stefan Goldmann (MACRO / DiViAT $1ON – Berlin / Sofia), CINNAMINT – Artmospheric Festival – Sofia и StefaK DiViAT $1ON – Berlin / Sofia. Този път в уютната и вече добре позната атмосфера на Koncept Space се готвим за поредното посрещане на добрия техно саунд.

Виж кои са най-търсените думи в гугъл за 2019-та.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *