Неастрологичен хороскоп: 4-10 ноември

Денят на мъжа е тази седмица

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина с порция от хороскопа през седмицата, в която се чества Световният ден на мъжа! Само ще подскажа, че е на 5 ноември

и ще призова всички дами да се отнесат към мъжете със същото уважение сякаш е 8 март!

Овен

Бъдете практични. Тази част от зодиака, които се чувстват мъже, нека сложат зимни гуми, за да не висят после по опашките. Онези пък, които се възприемат като жени съветвам да му отпуснат края и, ако някога в душите си сте имали някакво желание да му отпуснете края и да бъдете „леки жени“, то тази седмица бъдете точно такива. Няма да ви съдя, нито ще клюкарствам.  

Телец

Луната навлиза във фаза, от която има излизане само с връзки или професионална помощ. Фазата ще замъгли съзнанието ви и ще ви създаде фалшивото усещане, че всяка една глупост, която не сте извършили като тийнейджъри може да бъде наваксана преди 30. Не си правете татуировки, пиърсинги, снимки с диви животни, извънбрачни деца и въобще стойте далеч от брака, докато Луната не се върне в нормалния си ход! 

Близнаци

Венера е във фаза, която точно не мога да определя, защото съм отсъствала от този час по астрология в Хогуортс, но се очертава тази седмица да правите много секс по взаимно съгласие. Половата фиеста ще започне от вторник затова гледайте да се приведете във вид най-късно понеделник вечерта!

Рак

Вашето настроение ще е огледално на времето навън. Ако е слънчево, ще сте усмихнати, ако вали ще ви се плаче, ако завали сняг, то вероятно временно ще спрат топлоподаването към дома ви.

Решение разбира се, има.

Наблегнете на употребата на кокосово масло, хляб с лимец и туршия с карфиол. Логика няма, звездите са такива понякога. И на мен не ми е лесно …

Лъв

На доктор всичко се показва, на жена не се отказва, а след любов с лъвовете най-сладко се разказва. Посредствена поезия, която ще бъде в контраст със седмицата ви. Също, както при близнаците и вие ще жънете успехи на нежния фронт. Не е лошо да се разровите и да потърсите контакт с някой представител на близнаците. Сигурно после ще има за разказване, а може и за показване, стига да няма отказване !

Дева

За разлика от някои други зодии, на вас се пада да сте на сухо през тази седмица, което е добре новина в случай, че ви заплаши дъжд, а не носите чадър. Слаба утеха, ако питате мен, но важното е да сме живи и здрави. Междувременно консумирайте храни и напитки със зеленикав цвят.

Везни

Много скучна седмица се очертава, не за пръв път между другото. Не е зле да помислите малко дали вината не е в самите вас и да спрете да хвърляте безпочвени обвинения към мен, звездите и правителството. Последното по принцип е виновно за много неща, но тук съм склонен да ги оправдая.

Вината си е във вас и ви съветвам да потърсите силни усещания,

за да се събудите малко от този подранил зимен сън.

Скорпион

Има нещо адски чаровно в това винаги да ти се случват хубави неща и дори когато имаш финансови затруднения или те боли врата да знаеш, че можеш да компенсираш със секс. Добрата новина е, че през тази седмица няма да ви боли врата, нито ще имате финансови затрудния, освен това ще ви върви и в секса. Лошата е …. няма лошо, просто много хора ше ви завидят, но на кой му пука ?!

Стрелец

Започнете да обмисляте варианта за промяна в живота си. Започнете от дребни неща като смените бананите сутрин с ябълки и картофите с ориз за обяд. След това, когато вече сте готови за нещо по-сериозно изхвърлете стария си телевизор или телефон и си вземете нов втора ръка от заложната къща на племенника на маг Жаклина! Сбъднати мечти на поносими цени и без въпроси и досадна бумащина е мотото ни ! 

Козирог

Нептун влияе много на периферната ви нервна система, както и на центровете от мозъка, които отговарят за вземането на решения. Не им се давайте и бъдете егоисти. Не правете нищо, в което не сте напълно убедени, защото после ще съжалявате. Дамите е твърде вероятно да останат с неприятен вкус в устата, а мъжете да отказват да сядат известно време.

Виждате, че нещата са сериозни.

Водолей

Не излизайте на социални събития в дните – вторник, сряда и четвъртък. Важи и за мъжете и за жените. Има голям шанс някой да се влюби във вас и впоследствие да съсипете живота му. Обикновено така става, не казвам, че е винаги, но почти винаги и много рядко никога. 

Риби

Очертават се първи мъгливи есенни сътресения, които ако бяхте малко по-печени като скорпионите можехте да изиграете в своя полза. Вместо това ви се очертава 7 дневна центрофуга с максимална скорост и минимални поражения. Последното е добрата новина!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от реплики на колекция есен/ зима 2019-2020, можем да уредим нещо!

Избери тренди визия като за моден диктатор.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *