Roger Sanchez и тайното парти в София

Първото по рода си видео излъчване на живо по Радио NOVA

  • 18.10.2019
  • от Симона Пенчева

Като фенове на нощния живот в сърцата си имаме специално място за електронната сцена, съществуваща на родна територия. Радио NOVA пък от години е верен в спътник в насладата от перфектния парти вайб, грижейки се той да присъства неотлъчно до нас.  

С утвърдена аудитория и умножаващи се съмишленици се изгради като единственото радио в българския ефир, което излъчва house, chill out и lounge музика. Винаги готови за предизвикателства и изненади, екипът на NOVA обича и да ги споделя с нас. 

В петък един от най-влиятелните диджеи на всички времена и безкомпромисен любимец на българската публика Roger Sanchez пуска на тайно парти в Радио NOVA по случай 15 години от излъчването на радиошоуто му Release Yourself в ефира на медията. 

Специални гости на първото по рода си видео излъчване на живо по Радио NOVA на www.radionova.bg бяха приятели, избрани слушатели и партньори , а легендарният диджей получи специална златна плоча от радиото.

Силно вярваме, че и ти като нас често си бил част от предаването на Роджър - Release Yourself, което звучи в ефира нa Радио NOVA всяка седмица вече 15 години, а през 2020 ще отбележи и забележителния си брой номер 1000. Санчес има награда "Грами", призове от DJ Awards и International Dance Music Awards, номер едно хит в поп класациите - Another Chance, ремиксирал е песни на звезди като Michael и Janet Jackson, Madonna, Robbie Williams, Depeche Mode, Lenny Kravitz, Sting, Kylie Minogue и много други. 

За екипа на Радио NOVA, както и за всички слушатели e чест, че от самия старт на радиото има в ефира си шоуто на пионера на хаус музиката и вълшебник зад пулта – Release Yourself. С работата и подкрепата към музикалната сфера NOVA се превърна в безспирна трибуна за електронното звучене в България, като в ефира му има над 20 специализирани предавания на Roger Sanchez, Mark Knight, Dedmau5, Hardwell, Fedde Le Grand, Nicole Modabar, Defected Records, Claptone и мн.др. Празнуваме с тях и нямаме търпение да сме част от бъдещите им музикални изненади, които да споделяме с теб.

*Предаването Release Yourself звучи в България вече 15 години само на честотата на радио NOVA – 101.7 FM, всеки петък от 19:00 с повторение в събота от 23:00.

А ти виж какво още се случва в София и в нейното метро 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.