В София през уикенда: 02 - 04 август

Парти от петък до неделя

  • 02.08.2019
  • от Симона Пенчева

Този уикенд сме го обърнали на купон. Съставили сме ти график, с който безпощадно да бориш факта, че не си на морето. Рискуваме дори да ти стане по-готино, като сме ти събрали пет парти локации, които да те забавляват от петък вечерта, та чак до късния неделен следобед.

ГЕНА SO CALLED CREW DJ SET - 02.08.2019!
Петък, 17.30 часа, Kino Cabana

Петъчно се настройваме на почивни вълни на територията на кино „Кабана“. Освен че тук сервират любимото ни „Руско муле“ в града, в последния ден от седмицата зад DJ пулта се настанява Гена от So Called Crew. Каква музикална селекция ще се вихри, ще разбереш само ако дойдеш.

DIMITRI MONEV, MONIKAH AT TELL ME BAR
Петък, 22.30 часа, TELL ME

След един, два, пет коктейла и настъпването на по-късните часове краката ни като на автопилот ни отвеждат към ул. „Иван Вазов“ и TELL ME. Началото на най-горещия месец от годината ще отбележим с танци, вдъхновени от звуците на Dimitri Monev и Monikah. Какво още те очаква от петъчната вечер, ще разбереш сам.

YALTA CLUB GARDEN X AVGUSTIN X NICOOLY
Събота, 20 часа, YALTA CLUB

Съботно сме в градината на „Ялта“ на парти с много изненади. Лайв стрийминг и качествен саунд, на какъвто почитателите на клуба сме свикнали. Ела да празнуваме заедно електронната музика в компанията на много готини хора. Виновниците зад пулта ще са Avgustin и Nicooly. 

ЛЯТНА DNB ДАНДАНИЯ, VOL.6
Събота, 22 часа, Маймунарника

Отново дойде онова време от годината, в което сме привикани на дива пачанга в Маймунарника, където ще борим жегите със свежа музика и коктейли. Ако си повече drum&bass поклонник, то със сигурност ще прегърнеш офертата с широко отворени обятия. Ние ти напомняме пък, че можеш да следиш лайнъп в страницата на събитието.

VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR | 4 AUGUST
Неделя, 15 часа, Once Upon a Time Bibliotekata

Класическа заслужена почивка ни очаква в неделния ден. Разбира се, пак сме в парти вайба, но този път по-лежерно. Търкаляме се по тревата, пием коктейли и споделяме историите от изминалия уикенд. Всичко това на превърналия се в легендарен Vintage Garden Party & Bazaar ивент около Once Upon a Time Bibliotekata. Бъде сигурен, че всички оцелели през уикенда ще намериш точно там.

И не забравяй - любовта към слънцето минава през очилата

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч