Русалките се оказаха тъкмо в града

Новата парти локация в града е по брега... на басейна

0 коментара Сподели:

Джо Кокър неотдавна изпя вълшебната метафора "Тротоарът, горещ като кибритена клечка". Над 20 години след неговото феноменално изпълнение лятото в града продължава да се усеща като жар под обувките ни. Този текст не е само за вечната ни мечта да плуваме като русалки под сянката на любимите ни улички в София. Този текст е за сбъдването ѝ…

и за дните, в които най-близкото нещо до тротоар за нас са мраморните плочки на безкрайния басейн. 

Голямото синьо няма как да бъде заменено – наясно сме с този факт. Нищо не ни пречи да се потопим в близките оазиси до джунглата, наречена София. Чадърите умело заместват сянката на палмите, а коктейлите все още имат вкус на залезите по плажа. За наше щастие такова магическо местенце ще ни очаква през няколко поредни уикенда само на няколко километра от сърцето на столицата. А ако още не си се разбил на първото си парти до басейна това лято, ние ще ти кажем кои са твоите четири възможности да го направиш. 

Виж повече: 6 леки напитки, за да газираш настроението си през лятото

На 20 и 27 юли и 10 и 17 август се потапяме в близкия басейн, и то със стил благодарение на GRAZIA.

Организаторите от лайфстайл списанието ни теглят към тях като сирени със своите четири издания на специалното лятно събитие – GRAZIA By The Pool.

Точно както е и в модата – те обещават да задоволят огромното ни разнообразие от вкусове с непрекъснати игри (и вълнуващи награди към тях).  А тези от нас, които жадуват само спокойствие и слънце, ще се срещнат с релакса със списание в ръка.

Най-модерните русалки (пък и всички мъже, желаещи да бъдат новият Тритон) ще могат да покажат морето в стила си именно покрай басейна. Градският оазис ще се превърне в сцената на най-горещите бюти и фешън тенденции, придружени с освежаващи коктейли и естествено – перфектния сет за #summertimeselfie кадър. А слънчевите запознанства по "брега" на басейна ще направят ако не водите му, то прекарването ни много по-бурно.

Виж повече: Най-добрите барове, ресторанти и хотели в Ситония, Халкидики

Опашки за мятане може и да нямаме, но това не ни пречи да скочим рязко в градския оазис. Слънцето обещава да припича върху бетонната градска вселена всеки уикенд до края на лятото. Кой да знае, че е толкова лесно да бъдеш русалка тъкмо в града? Грабвай банския, стила и усмивките си и ела с нас на GRAZIA By The Pool. Повече за събитието ще откриеш тук

Кои са банските, без които не можеш това лято?

А откъде можеш да си вземеш тренди моделите за плажа?

Кефиш се на Stranger Things? Виж как да спечелиш мърч на сериала.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *