Русалките се оказаха тъкмо в града

Новата парти локация в града е по брега... на басейна

  • 11.07.2019
  • от Кристина Димова

Джо Кокър неотдавна изпя вълшебната метафора "Тротоарът, горещ като кибритена клечка". Над 20 години след неговото феноменално изпълнение лятото в града продължава да се усеща като жар под обувките ни. Този текст не е само за вечната ни мечта да плуваме като русалки под сянката на любимите ни улички в София. Този текст е за сбъдването ѝ...

и за дните, в които най-близкото нещо до тротоар за нас са мраморните плочки на безкрайния басейн. 

Голямото синьо няма как да бъде заменено - наясно сме с този факт. Нищо не ни пречи да се потопим в близките оазиси до джунглата, наречена София. Чадърите умело заместват сянката на палмите, а коктейлите все още имат вкус на залезите по плажа. За наше щастие такова магическо местенце ще ни очаква през няколко поредни уикенда само на няколко километра от сърцето на столицата. А ако още не си се разбил на първото си парти до басейна това лято, ние ще ти кажем кои са твоите четири възможности да го направиш. 

Виж повече: 6 леки напитки, за да газираш настроението си през лятото

На 20 и 27 юли и 10 и 17 август се потапяме в близкия басейн, и то със стил благодарение на GRAZIA.

Организаторите от лайфстайл списанието ни теглят към тях като сирени със своите четири издания на специалното лятно събитие - GRAZIA By The Pool.

Точно както е и в модата - те обещават да задоволят огромното ни разнообразие от вкусове с непрекъснати игри (и вълнуващи награди към тях).  А тези от нас, които жадуват само спокойствие и слънце, ще се срещнат с релакса със списание в ръка.

Най-модерните русалки (пък и всички мъже, желаещи да бъдат новият Тритон) ще могат да покажат морето в стила си именно покрай басейна. Градският оазис ще се превърне в сцената на най-горещите бюти и фешън тенденции, придружени с освежаващи коктейли и естествено – перфектния сет за #summertimeselfie кадър. А слънчевите запознанства по "брега" на басейна ще направят ако не водите му, то прекарването ни много по-бурно.

Виж повече: Най-добрите барове, ресторанти и хотели в Ситония, Халкидики

Опашки за мятане може и да нямаме, но това не ни пречи да скочим рязко в градския оазис. Слънцето обещава да припича върху бетонната градска вселена всеки уикенд до края на лятото. Кой да знае, че е толкова лесно да бъдеш русалка тъкмо в града? Грабвай банския, стила и усмивките си и ела с нас на GRAZIA By The Pool. Повече за събитието ще откриеш тук

Кои са банските, без които не можеш това лято?

А откъде можеш да си вземеш тренди моделите за плажа?

Кефиш се на Stranger Things? Виж как да спечелиш мърч на сериала.