В София през уикенда: 10 – 12 май

Този уикенд сме zero waste

0 коментара Сподели:

Няма да загубим и минутка време, ще се насладим на уикенда от начало до край с най-готините събития, които ни очакват в любимия град. Напред-назад по партита и базари приветстваме все повече и повече outdoor събитията – къде да ни откриеш тази събота и неделя, чети тук.

BAR FLIPFLOP OFFICIAL CLOSING W / RAW LAND & MARBLE SOULS 11.05
Събота, 16 часа, FlipFlop

Плаж, море, пясък, купон… лятото е време и за ремонт. Дойде време любимият бар със свободен дух да претърпи преобразяване. Този уикенд изпращаме старата му визия в историята с closing party в компанията на DJ Raw Land и момчетата от Marble Souls. Не пропускай да наминеш „за по едно“, да видиш познати усмивки и да чуеш какво що ново ще се случва.

THAT DIVINE AT THE BACKYARD
Събота, 16 часа, SOHO Sofia

Казваме старт на топлите дни с третото издание на That divine at the backyard. Формата преобразява любимите ни градски дворове в pop-up парти площадки за един ден, като всичко случващо се на избраната територия ще бъде лайв споделяно във Facebook. Тази събота в двора на SOHO Sofia те очаква Raredub, не пропускай да се запишеш, защото местата са ограничени.

MARBLE SOULS & ROLLING DOGS PRESENT: HOT DOGS & BEATS • 11.05
Събота, 16 часа, Rolling Dogs

Обилно количество коктейли и добро настроение ще намериш около открития ван на Rolling Dogs. Момчетата от Marble Souls ще се погрижат за свежата музика и парти вайба в компанията на вкусните и примамливи кулинарни изкушения на приятелите от Rolling Dogs. Ще се видим там.

HMSU presents: Broken Balkanz 2019
Събота, 22 часа, Terminal 1

Уикендът не може да мине без поне едно взривоопасно парти. Тази събота сме си избрали дестинацията на Terminal 1, където ще летим заедно с екипажа на HMSU и по-специално Broken Balkanz. Освен добре изпитаните бг имена като Ogonek, High Roll, L 33 и Funk Easthetics ft. Sensei ще чуем и много чужди DJ-и, сред които Filip Motovunski, Freqax -b2b- Brusten, Disphonia, Euphorics и други. Зареди се с много енергия за танци, партито ще бъде дълго.

GOOD TASTE & NO WASTE
Неделя, 11 часа, Old is new

Тази събота Old is new и „Куче & Куче“ ни канят на GOOD TASTE & NO WASTE – първото издание на zero waste базара. Подбрали са ни селекция брандове и независими артисти, всеки от които допринася за по-красивия живот с внимание и съзнание към опазването на природата. Ела, за да се зарадваме с някое ново попълнение чиста козметика, красиви бижута, дрехи, растения, изкуство и, разбира се, вкусна храна, приготвена специално за случая от екипа на Old is new.

Jameson представя: Цирк, но на кино

Spotted by Locals: Пола, Драгомир и Прея разказват

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *