5 събития за след работа: 08-12 април

Тази седмица разчистваме всичко ненужно

0 коментара Сподели:

Детокс – подготвили сме ти седмица, която да изчисти ума и сърцето ти от всичко ненужно. Без всякакво колебание се оставяме в прегръдката на града, който знае точно от какво имаме нужда, за да изпитаме релакс и наслада в часовете след работа. Освен дзен усещането сме ти подготвили и няколко парти изненади, които да подгреят и освежат купонджийския ти дух.

СОФИЙСКОТО ТОРБИЧКОСЪБИРАЧЕСТВО
Вторник и сряда, до 19 часа, СУ „Св. Климент Охридски“

Започваме седмицата с нещо смислено с внимание към околната среда. Ако си насъбрал излишни найлонови торбички, вземи се в ръце и ги зарежи в отворения целодневно пункт в Софийския университет. Нещата не се случват просто ей така – събраното ще се претвори в цветя, чанти и панери, за да зарадва нови дами и господа (втори принцип от философията на нулевия отпадък – Reuse), а средствата от продажбата на изделията ще бъдат инвестирани в подкрепа на български природозащитен проект.

ВСИЧКО НАВЕДНЪЖ ■ALL AT ONCE
Сряда, 18.30 часа, Structura Gallery

Няма как да не вмъкнем изкуство в седмичната ни програма, в случая в лицето на Радоил Серафимов, Руди Нинов, Станимир Генов и изложбата All at once с куратор Мария Василева. Проектът е резултат от няколкомесечно сътрудничество между тримата автори и съсредоточаване върху съвместната работа чрез активни разговори и обмен на идеи. Изложбата обещава да бъде интересна и със сигурност привлече вниманието ни из градските случвания.

FOO FIGHTERS LIVE TRIBUTE BY NOIZES AT TERMINAL 1 – 10 APRIL 19!
Сряда, 21 часа, Терминал 1

В сряда вечер се запътваме с бодра крачка към Терминал 1. Клубът е винаги в сърцата ни с мощните си трибюти и лайв изпълнения. Тази седмица сме на вълна Foo Fighters. Ако искаш да разчупиш седмичната рутина и да раздвижиш кръвта и емоцията, не се колебай да се присъединиш към компанията ни за една епична вечер.

АРОМА МЕДИТАЦИЯ В COSMOS COWORKING
Четвъртък, 19.15 часа, Cosmos Coworking Camp

Истинска наслада ни очаква в четвъртък вечер в компанията на Cosmos Coworking Camp – aрома медитация с етеричните масла doTERRA Essential Oils. Медитацията ще бъде поднесена с техника на осъзнатост от Medityana или Яна, която наскоро се завърна от едномесечен детокс от социалните медиии в Тайланд, където се учи от будистки монаси на осъзнатост и дамакая медитации. Едно от събитията, които винаги очакваме с нетърпение.

DEAD MAN'S HAT LIVE | SWITCH
Четвъртък, 21 часа, SWITCH

Няма да крием, че обичаме да се отбиваме в Суич именно през седмицата. Тук всеки делник се отбелязва както подобава, усмивките и познатите лица са гарантирани, както и небрежните танци и забавления. Този четвъртък ще ескалираме съвсем в компанията на Dead Man’s Hat и тяхното лайв изпълнение. Стискаме палци за добро време, в което да пренесем купона под звездите. Чакаме те там!

Ето кои са и градските ни герои тази седмица.

Кое е новото място в града?! Hummusbar.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *