5 събития за след работа: 25 февруари – 01 март

Self-love и Self-care за след работа

0 коментара Сподели:

Погрижи се за тяло и душа в следработното време. Тази седмица сме се отдали на удоволствия и обръщаме вниманието си навътре към себе си. Ще си подарим няколко събития, които отключват вратите на пълния релакс и качествената почивка. Така че до петък да сме абсолютно заредени с положителна енергия и тонус за един активен и изпълнен с приключения уикенд. Как да започнеш да се грижиш за себе си още от понеделник, чети тук.

АРОМА МЕДИТАЦИЯ В COSMOS COWORKING
Понеделник, 19 часа, Cosmos Coworking Camp

Още тази вечер те каним да се насладиш заедно с нас на дълга сесия aрома медитация, с етеричните масла doTERRA Essential Oils, за които можем да гарантираме, че вършат феноменална работа. Медитацията ще бъде поднесена с техника на осъзнатост от Medityana или Яна, която наскоро се завърна от едномесечен детокс от социалните медии в Тайланд, където се учи от будистки монаси на осъзнатост и дамакая медитации. Яна е сертифициран Peace Coach и в търсене на спокойствие и хармония, практикува медитация от дълго време заедно с ароматерапия. Комбинация, която помага да намалим тревожните чувства и да се наслаждаваме повече на сегашният момент с радост и душевен мир. С нея ще видиш, че медитацията е за всеки, който иска да постигне духовен мир и щастие в забързаното ежедневие, без значение дали имаш опит в практикуването и преди това.

ОТ ИДЕЯ КЪМ ПРОЕКТ – ЧАСТ 1
Сряда, 19 часа, Зона 21

Ако и ти искаш не просто да знаеш тънкостите в "проектния език", а да можеш да създадеш и управляваш такъв ефективно, то събитието е точно за теб. В рамките на вечерта ще придобиеш знания и умения за стъпките за създаване и успешно реализиране на един проект – как да структурираш  една идея по подходящ начин, как да идентифицираш и планираш необходимото време и ресурси за осъществяването ѝ, кои са фазите при създаване и управление на цялостен проект и как заложиш правилно целите, задачите и целевите групи в рамките на проекта. Обучението ще се води от Илина Мутафчиева, магистър по Управление на международни проекти, понастоящем докторант в сферата и практик с над 4-годишен опит при управлението на национални и международни проекти.

ЕМИСИЯ STAND-UP * С ГЕОРГИ КЮЧУКОВ
Четвъртък, 21.30 часа, Studio 5 * music club

От известно време насам на родна територия се завихрят страхотни stand-up комедийни шоута и ако все още не си присъствал на някое от тях, замисли се сериозно. Този четвъртък няма да сбъркаш, ако се отбиеш към Studio 5, защото там те очаква един от титаните на смеха, а именно Георги Кючуков. Подари си доза смях, защото понякога това е всичко, от което имаш нужда.

DAYO/DOROTHY TAKEV/MARTEN/RAWLAND
Петък, 21 часа, Sofia Live Club

Посрещаме март в компанията на Dorothy Takev и DAYO. Домакините на концерта са Sofia Livе Club, който съвсем скоро стана и най-добрият лайв клуб според Go Guide феновете. Титаните, познати като Funk da System или Rawland и Marten, ще направят сетове преди и след двете банди. Вечерта със сигурност ще е максимално приятният завършек на хубавата седмица.

КОЙ ПРИБИРА СУТРИН ЗВЕЗДИТЕ
Сряда, 19 часа, Театър „Азарян“

Театър „Азарян“ се превръща в истинска репетиционна зала на група P.I.F. Под режисурата на Мария Банова и с помощта на Иван Велков, Христо Михалков и Мартин Профиров познатият ни Димо ще ни разходи из различните етапи от живота си. Представлението е изградено от шест монолога, в чиито теми всеки може да припознае част от себе си – за детството, самотата, славата, любовта и магията да си родител. Зад силния емоционален заряд и интелигентната самоирония в текста стоят усилията на Здрава Каменова и Димо. А всичко това ще бъде поднесено и с любимите парчета на групата.

Виж кои са новите места в София (+1 в Пловдив), които си струва да посетиш.

Научи нещо повече и за Тео Чепилов.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *