Неастрологичен хороскоп: 28 януари – 3 февруари

Какво ще донесе преходът между януари и февруари на 12-те зодии

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, заради който звездите се пренареждат, а Луната приютява китайците, за които просто няма вече място на Земята!

Овен

Тази седмица ще станем свидетели на паметен момент в човешката история. Представителите на зодия Овен ще бъдат убедени в правотата на мнение, противоположно на тяхното. Струва си човек да е жив, за да види това!

Телец

Телците трябва да вземат мерки срещу апетита, който имуностимулаторите отварят в разгара на сезона на вирусите. Един от най-изявените представители на зодията, Дъглас Адамс, е казал, че е погрешно да се смята, че главните проблеми могат да се решат с картофи. Телците много добре го знаят и затова ги решават с пържоли.

Близнаци

Жените Близнаци ще срещнат красив непознат, който ще промени живота им, като ги обере на улицата. Тъкмо повод за нова чанта.

Мъжете Близнаци е най-добре да се фокусират върху работата, защото в офиса шансът да ти откраднат вещите е много по-малък или бъркам?

Рак

Състрадателните и чувствителни Раци сигурно ще страдат много, като разберат, че този хороскоп съм го изготвял по кръв от бъбреците на млад бобър. По тях обаче се виждат най-ясно човешките съдби. Ето че жертвоприношението е за хубаво, нося добри новини за двама души. Дръж се, Мартина, той скоро ще я напусне и ще бъдете заедно! Яворе, стегни се малко, не ти отива на годините да се напиваш като свиня! На останалите, сами разбирате, че поименно не мога да се обърна към всички вас, но с един SMS това може да се промени. Сеш` се?

Лъв

Тази седмица Лъвовете ще разберат, че не са центъра на Вселената и всичко останало. Това ще ги шокира за около 5 секунди, след което ще се върнат към предишното си царствено положение. Семейните представители на знака ще имат негативни емоции по време на родителски срещи заради получена двойка по алгебра.

Несемейните няма да ходят на родителски срещи, а по барове.

Дева

Скоро ще дойде февруари, което за Девите ще бъде напълно достатъчно да започнат едно предпролетно почистване и подреждане на летните дрехи за като се стопли. Няма лошо, само не знам кой ще сготви през това време?

Везни

Периодът е изключително подходящ за нови решения и емоции. Татуирайте си челото, пуснете се с парапланер без каска и инструктор! Усетете адреналина в кръвта си! Ще имате нужда обаче от енергия. За по-правилно функциониране на кръвоносната система консумирайте свински врат с гъбен сос или телешки рибай стек с билки и аспержи.

Скорпион

Каква изненада, през следващите дни на скорпионите ще им се прави секс?!? Желанието ще бъде толкова голямо, че по всяка вероятност другите зодии няма да ви смогнат, затова предлагам да създадете Фейсбук група „Жилото на скорпиона“, в която да обсъждате помежду си как да се справите с този „непоносим“ нагон. Мирише ми на оргия в границите на приличното.

Стрелец

На 29 и 30 януари избягвайте къпането, защото ще загубите ценни бактерии, от които организмът ви се нуждае през зимата.

Периодът 30 – 31 е подходящ за съдбоносни решения като прекъсване на отношенията с „Топлофикация“ и внасяне на искова молба за развод.

Козирог

Седмицата не е подходяща за употреба на етерични масла преди 6 вечерта. Юпитер е в Уран, което вещае проблеми на битова основа. За да ги избегнете, се заемете с промени в интериора на мокрото помещение. Ако имате вана вкъщи, направо я изкъртете и сложете душ кабина. Ваната отключва ленивостта, а душ кабините често ги продават и с радио. Тук има само един победител и това си ти в новата ти душ кабина!

Водолей

Отдайте се на нови удоволствия. Жените Водолеи тръгнете на латино танци, за предпочитане в школа в Банишора. Мъжете Водолеи тръгнете на ориенталски танци, за да подчертаете културната си разкрепостеност. Тези нови занимания ще отворят хоризонта ви към бъдещи непознати туристически дестинации като Боливия и Йемен.

Риби

Постепенно сексът ще се завърне в живота на Рибите. За тяхна радост не са го променили много от последния път. Само внимавайте да не се влюбите.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и прогнози за резултатите от евроизборите, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако искате да издигнете стена между себе си и околните, потърсете Доналд Тръмп или китайците!

Виж дали Виржиния Улф е четяла хороскопа си…

Реши ли кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018?! Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *