4 игри и 4 коледни подаръка за теб

Участвай в играта ни и събери първите си яки подаръци още преди да е дошла Коледа

0 коментара Сподели:

Коледа е възможна само когато има подаръци. Знаем, че четете Go Guide редовно и сте били добри тази година, затова ние и нашите партньори ще се погрижим всяка седмица да зарадваме един от вас с нещо специално.

През целия декември организираме giveaway игра в Instagram, която ще стартира на 1-ви и всеки петък ще обявяваме късметлията, който ще спечели един от следните подаръци:

Кецове Converse

Продължителност на играта: 3 – 9 декември

Започваме раздаването на коледните подаръци с любим бранд. Силният старт е поставен от Converse и новата им лимитирана колекция на Майли Сайръс. Колаборацията между Converse и Майли Сайръс празнува индивидуалността и смелостта да се открояваш в тълпата.

Тази дръзка колекция позволява на феновете да комбинират успешно всеки модел с уникалния им стил.

Но нали е Коледа, вали сняг и настроението е празнично, затова един от вас ще носи тези яки бели кецове със звездички на крачетата си. Ако искаш да си ги спечелиш, участвай в giveaway-я на нашия Instagram.

Следи ни в Instagram и участвай в играта тук.

Козметика от Avene

Продължителност на играта: 10 – 16 декември

Добрата грижа за кожата през студените месеци е изключително важна. Ето защо

Avene подарява два продукта, които поддържат кожата сияйна и в най-тежките периоди за нея.

Единият продукт е почистващ и демакииращ мицеларен лосион с природните успокояващи свойства на термалната вода. С изключително деликатен аромат и без парабени, този лосион ефикасно почиства кожата и отстранява грима, като същевременно я съхранява и се грижи за нея.

Вторият продукт е изглаждаща емулсия, която възвръща стегнатостта на кожата и блясъка на лицето. С колаген и хиалуронова киселина емулсията защитава кожата от агресивна атака на свободните радикали благодарение на мощния антиоксидант пре-токоферил. Дай шанс на кожата си и участвай в giveaway-я на нашия Instagram.

Следи ни в Instagram и участвай в играта тук.

Тех джаджа от dice.bg

Продължителност на играта: 17 – 23 декември

Какво е Коледа без музика? От dice.bg са се погрижили настроението и празничният дух да са на макс с някоя готина музикална джаджа.

Дали ще е Червена JBL wireless колконка в тон с Дядо Коледа, за да слушаш Марая Кери, където и да си, с близки и приятели? Или пък Бели JBL Bluetooth слушалки с микрофон за мобилни устройства, за да си в унисон със снежното време навън, докато се разхождаш и правиш последни покупки за празниците? Не знаем, ще видим…

Поддържай ритъма и музикалното оформление и участвай в giveaway-я на нашия Instagram.

Следи ни в Instagramи участвай в играта тук.

Парфюм DonnaKaran

Продължителност на играта: 24 – 30 декември

 

Кой не иска да се чувства специален на Коледа? Само един знаков парфюм може да направи твоето присъствие уникално и незабравимо. Новият аромат от Donna Karan DKNY Stories наистина разказва истории.

Вдъхновен от енергийния пулс на Ню Йорк, DKNY Stories е парфюм с модерно усещане. Богатият му аромат от завладяващи контрасти е перфектното равновесие между свежи, пенливи плодове, деликатни цветя и чувствени нотки на дърво. Не оставай незабелязана, като участваш в giveaway-я на нашия Instagram.

Следи ни в Instagramи участвай в играта тук.

Възползвай се от тази възможност да спечелиш невероятен телефон

Наслади се на няколко Коледни филма

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *