Cool kids от Тбилиси

Грузинската столица открадна светлините на прожекторите

0 коментара Сподели:

Adam Katz Sinding for W Magazine, Marc Medina

Погледът ни е насочен към по-непопулярните модни седмици и след като се отбихме в Скандинавските страни миналия месец, този си взимаме дозата вдъхновение от Седмицата на модата в Тбилиси, Грузия.

Домът на дизайнера на Balenciaga и Vetements Демна Гвасалия, сякаш не спира да ражда таланти, които следват стъпките му. Джордж Кебурия (авторът на онзи култов котешки модел очила, с който не се разделят Джиджи и Бела Хадид, Кортни Кардашян и Соланж Ноулс – бел. ред.) и Иракли Русадзе също са сред най-обещаващите имена в модата и родното им място е именно грузинската столица..

Явно тези модни агенти действат доста вдъхновяващо на хората по улиците, защото практически това, което се случи извън подиумите, открадна светлините на прожекторите и получи всеобщото одобрение.

Цигарата се оказа един от най-популярните аксесоари, който сякаш допринесе още повече за бунтарския дух на грузинците. Златото бе с максимални пропорции също, а впечатляващ пример е златният динозавър и крокодилски обеци от местния дизайнер Лако Букиа, които малко преди да започнем да се ровим в street style визиите видяхме върху Джиджи Хадид и Кейти Пери.

А иначе по улците се разхождаха чудни ботуши от Dr. Martens, Saint Laurent и Calvin Klein; маски за лице, огромни якета, кожени палта, обувки с груби подметки, парки, шапки, кърпички и, разбира се, очила от всякакъв калибър – от класически черни овални до малки огледални. В слънчевия Тбилиси без тях накъде…

Гледай и се наслаждавай. Дано някой ден е толкова цветно и стилно и по нашите улици.

Виж какво ново и вълнуващо можеш да преживееш в родната градска среда.

Виж как можеш да изглеждаш шик и през летните дни.

Последвай инстаграм профила ни за още всекидневно вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *