5 събития за след работа: 12 - 16 ноември

Парти уикендът тази седмица започва от рано, какво още - виж тук

  • 12.11.2018
  • от Симона Пенчева

Тази седмица сме парти настроени. Нощните забавления не чакат уикенда, а през цялото друго време сме се отдали само на готини събития – филмови премиери, стендъп приключения и за финал онлайн дискусия, която да осмисли седмицата ти.

RE-IMAGINING THE FUTURE OF CENTRAL & EASTERN EUROPE

Вторник, 10 - 16 часа, online

Имаш възможността да се присъединиш към първата виртуална конференция в Централна и Източна Европа: RE-IMAGINING THE FUTURE. Ще се проведат три онлайн сесии на теми - Общностите водят промяна, Женско предприемачество и Impact Technology. Като участник ще се запознаеш с панелисти от целия регион и ще можеш да се включиш активно в разговорите, които са от най-голям интерес за теб, за да можеш да продължиш промяната като агент в своята локална общност.

КЪСО КИНО ВЪВ „ВЛАЙКОВА“ | ПАРТНЬОРИ И СИНГУЛЯРНОСТ

Сряда, 19 часа, кино „Влайкова“

Двата късометражни шедьовъра ще можеш да видиш на територията на кино „Влайкова“. Режисьорите и на двата филма, както и Лилия Маравиля ще гостуват на събитието, а освен тях ще бъдат представени и още няколко филма, които ще се навържат интересно с историите, зададени от двата български филма.

STAND-UP КОМБИНА * CARRUSEL CLUB

Четвъртък, 20.30 часа, Carrusel Club

Със сигурност събитие, което няма да пропуснем – безкомпромисните стендъп артисти Димитър Кючуков, Дими, Тео Чепилов и Димитър Велков се събират в дългоочаквана комбинация, а поводът е Рожденият ден на Carrusel Club. След ударната доза смях не се колебай да останеш и за бърдей купона в клуба – Oh dear, another year!

WORST BEHAVIOUR / GRAMOPHONE CLUB

Четвъртък, 23 часа, Gramophone Club

Всички с лошо поведение се събираме в клуб „Грамофон“ в четвъртък вечер. Откриваме уикенда малко по-раничко с Тодор и Стилян, които ще се погрижат за музиката.С добре подбран музикален бленд от ново и добре забравено старо – Hip-Hop, Trap и R&B.

ПИЛОТЕН ЕПИЗОД НА "ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА" - ЧАКАНЕТО СВЪРШИ!

Петък и събота, 17 - 22 часа, betahaus

Още когато изгледахме трейлъра на българската анимация, нямахме търпение филмът да бъде реализиран и ето че чакането ни свърши и беше заслужено. Още от петък, че чак до събота любимата коуъркинг къща ще бъде домакин за пилотните прожекции на филма. 

Виж какво друго предстои тази седмица.