Guns N\’ Roses и новият им аптетит за разрушение

Един от най-добрите рок албуми дебютира в чисто нова версия

0 коментара Сподели:

Едва ли има някой, който да си пада по рока и да не е чувал тази група. Вярно, става популярна края на 1980, което си е преди почти 40 години и много от нас по това време изобщо не ни е имало, но това в случая не значи абсолютно нищо. Първо, защото тази банда е повече от световноизвестна с музиката, която е създала, и, второ, защото, откъдето и да го погледнеш, са едни от най-добрите в жанра, направо са си класика. Не е малък броят на музикантите, участвали в нея, но най-запомнящи се са имената Аксел Роуз и Слаш. И тук вече дори не е нужно да си фен на рока, за да се сетиш за кого става въпрос. Guns N’ Roses, дами и господа, и на всичкото отгоре имат новина за нас.

Американските рокери имат повод за празник и той е дебютният албум „Appetite For Destruction”, но този път издаден в нова, ремастерирана и обогатена версия, носеща името „Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded”. В оригинал албумът за пръв път вижда бял свят на 21 юли 1987 г. и мигновено се превръща в най-продавания дебют в САЩ за всички времена с над 30 млн. реализирани копия в световен мащаб. Форматите на изданието са стандартно CD, двойно делукс CD, двоен винил и супер делукс CD бокс. Какво представлява супер делукс изданието? Представлява дървена кутия, обвита в кожа с гравиран 3D кръст. Не това обаче е същественото тук. Фокусът е вътре в бокса. Той обединява цялото съдържание, което се предлага на феновете, както и бонус материали, включително ремастерирани записи, извлечени директно от оригиналните стерео аналогови ленти, 25 неиздавани демо записи от звукозаписната сесия 1986 Sound City и няколко неиздавани парчета от звукозаписни сесии на продуцента на албума „Appetite For Destruction", Mike Clink: “Shadow Of Your Love”, записана през декември 1986, месец преди сесиите за албума, и "Move To The City (1988 Acoustic Version)" от сесиите GN'R Lies.

Албумът на една от най-влиятелните хардрок банди в историята на световната музика

се отличава с някои от най-великите рок парчета, като "Sweet Child O' Mine", "Welcome To The Jungle", "Nightrain" и "Paradise City".

Допълнителните акценти в него също в никакъв случай не са за подценяване – два пробни записа на епичния шедьовър „November Rain” от 1991 г., кавър версии на песните „Heartbreak Hotel” на Елвис Пресли, „Mama Kin” на Aerosmith, две напълно различни версии на парчето на Rolling Stones “Jumpin’ Jack Flash” с електрическа и акустична китара и две незавършени парчета – „The Plague” и „New Work Tune”.

E, Guns определено са се постарали със супер ценна селекция, така че, ако си техен фен, няма какво да се колебаеш. „Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded" излиза у нас.

 

 

 

И още една класика насреща – този път в модния бранш, Cortez Nike.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *