Тайното парти, което не е за изпускане този петък

Чуй. Виж. Почувствай. Опитай ALTERxTAKT

0 коментара Сподели:

http://popsicleillusion.me

A L T E R & T A K T са подготвили една петък вечер, с която ще изстрелят парти културата ни някъде далеч, но със сигурност на място, до което всички искаме да стигнем и да останем там дълго. Очаква ни събитие в нов формат, което грижливо ще обходи всичките ти рецептори. Локацията ще е небеизвестен бар с басейн…

Виж.

Popsicle Illusion е псевдонимът на визуалния артист Jonah Nigro, започнал своята кариера с реклама за Perrier. Известен е с билбордовете си и телевизионната реклама по MTV с Miley Cyrus. Освен това режисира и официалното видео на Flux Pavilion към Pull the Trigger. Отличителните му визуални белези са ярките цветове, плавните движения и игривото чувство за хумор, с които навлиза в теми като сюрреализъм и… ледени близалки. Целият фюжън ще бъде допълнен от захарен памук и свещите на I/TEMS.

Опитай.

Bistro Entrée също ще бъде част от цялата случка, осигурявайки ти повече от прекрасна възможност да опиташ български ястия, съчетаващи страхотните сезонни вкусове с повече от красива презентация.

Чуй.

Bruno Pronsato LIVE (US)

Едно от най-вълнуващите имена вхаус и минимал музиката. През 90-те в Сиатъл се свързва силно с електронната музика. Стигайки в Берлин, е повече от готов да създава музиката, която излиза под пръстите му днес. С дългия списък на уникални и авантюристични находки той е установен музикант с усет към деликатното и изтънчено звучене както и с миксирането на различни саундове.

Christopher Ledger (IT)

Съществува истинска мистика около музиката на Christopher Ledger, в която преобладават амбиент елементите и експерименталният подход. Левитиращ между Рим и Берлин, успява да създаде иновативен звук, с който рисува смело и прецизно. Идеята му е да интегрира изкуството на сцената – един добър повод да създаде собствен лейбъл с името CL Series.

Alexandar Kyosev (BG)

Създателят на лейбъла caph ни е добре познат като DJ и продуцент, един от любимите ни. Музиката на Ricardo Villalobos, [a:rpia:r], tINI, Thomas Melchior определено оставя дъх в творчеството му и, честно казано, нямаме търпение да го чуем отново.

Да променяш по малък и значим начин е най-доброто, което можеш да направиш. Така че просто започни от някъде! 

Следи партито тук
Билети тук.

Ето и баровете, в които можеш да пийнеш before/after.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *