Go Guide Gone Green: офис в парка

Редакторите виреят добре на въздух

  • 20.06.2018
  • от редакторите

Първите летни дни са чудесен повод да излезеш от четирите стени на офиса за малко смяна на обстановката по време на работния ден. Защо трябва да чакаш да стане 18:00 часа, за да си в парка, като може да си там от сутринта?

Научно доказано е, че да се работи на въздух е полезно за здравето, креативността и вселенския мир. Редакцията с изрисуваните стени на „Раковски“ е нашият втори дом, но днес напуснахме пределите ѝ и се пренесохме за ден в парка “Заимов”, където

Теленор са обособили голям зелен офис на открито, покрит с тревичка и миришещ на липа.

Почти пред входа на театър „София“ ще намериш голямата синева, която те приютява светкавично и безвъзмездно в лежерната си прегръдка. Вода и кафе са на разположение на коуъркърите, а заедно с приятната музика, разхвърляните из цялото „пространство“ барбарони и големи възглавници имаш абсолютно всички предпоставки за успешна работа извън стените на обичайните офиси. Свежият въздух бута към креативност, а  бързата 4G интернет връзка определено спомага за осъществяването ѝ. Лабрадорът е за разкош.

Добрата новина е, че до 22 юни в рамките на работния можеш да му се порадваш и ти, а като бонус подшушваме, че докато пребиваваш там, можеш да посетиш серия от безплатни уъркшопи и презентации по актуални теми като GDPR, онлайн сигурност, мобилна фотография и други. Програмата и повече информация за събитието можеш да намериш тук.

Ние още ларжим тук и ти даваме два палеца, ако утре разчупиш  рутината и с лаптоп под ръка и минеш да провериш какво точно се случва.

Още свежи идеи как да си живееш и работиш по-приятно, ще намериш тук.