3 активности за пълноценно лято

Селектирахме за теб точните ивенти и идеалния вкус за едно по-активно и емоционално лято

0 коментара Сподели:

Обожаваме селекциите и определено сме доста добри в тях, а на прага на лятото те са ни просто задължителни. Също смятаме, че топлите дни са идеалното време да не прекарваш нито минута вкъщи, а да се отдадеш на всякакъв род активности  – социални, спортни и пътешественически. Ето защо в началото на сезона подбрахме за теб три събития, които да ти доставят необходимата доза допамин, без да прекаляват с крайностите. Естествено към всички тях сме ти подбрали и перфектното питие, което ще те държи в пълна кондиция и същевременно няма да отнема удоволствието ти от идеалния вкус.

Legion Run Bulgaria 2018

Да си го кажем направо – лятото има нужда от адреналин, ние също. То има нужда също от допамин, от запознанства с нови хора, от приятни емоции с луди глави и от щастие на талази. Ето защо ти предлагаме неповторимата атмосфера на Legion Run Bulgaria 2018. Легионът се завръща в една от любимите си тайни локации точно на 7 юли, а тази година те очакват минимум 3 изцяло нови препятствия, както и интересни нови начини за преодоляване на добре познатите ти от предни години класики. Ще има също специална детска зона със забавления и дори истински мини Легион Рън.

ТВОЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ В СПОРТНИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ

Ще го кажем директно – как да пием любимата си бира и същевременно да сме физически активни, без да губим удоволствието и от двете занятия? Е, на прага на морските дни най-после открихме отговора –Birell , бира без алкохол. Освен че тя ще е най-добрият ти приятел в новите спортни дейности, напитката е идеална и за партита, и за всеки ден, когато искаш нещо без алкохол, със страхотен вкус и естествена свежест. Идеална за тези, които искат да са активни, здрави и да се възползват от всички възможности, Birell се произвежда само с висококачествени съставки с естествен произход (ечемик, малц, хмел, вода и дрожди), без изкуствени подсладители и консерванти. Освен това е с по-малко калории от обикновената бира и от подсладените безалкохолни напитки. Благодарение на естествените си изотонични качества, тя е идеалното освежително питие навсякъде и по всяко време. Просто наистина вкусна бира, но без алкохол.

Препоръчваме я още за плажа, за парка, за неделното барбекю, за делничните обяди, за разходка до ей онзи водопад или след съботния рън в парка.

 

НОЩНА СОФИЯ НА РОЛЕРИ – 20:00h – Sofia Night Skating!

Както споменахме, Birell е идеалното питие за утоляване на жаждата, особено подходящ след спортни активности, например – нощно забавно каране на ролери в София. Just saying! Събитието стартира точно в 20:00 часа от Борисовата градина до езерото Ариана, а организаторите ни съветват – всеки участник трябва да има светлоотразителни аксесоари, а начинаещите задължително да бъдат със светлоотразителна жилетка. Всеки участник трябва да си носи и лични документи, а лица под 14 години могат да участват само с придружител настойник на ролери, спидер или колело. Ние пък добавяме, че за по-лятно и свежо събитие от каране на ролери по нощните софийски улици май не се сещаме.

Ако искаш да оползотвориш още по-максимално лятото – виж нашата селекция фестивали за ума и тялото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *