Партито, което не можем да запазим в тайна

Best Kept Secret се завръща на собствена територия във „Фабрика 126“ с разбиващо парти

0 коментара Сподели:

Петъчната ти селекция от парти дестинации, определено е нещо като личната ти карта и много точно ни показва как ги виждаш нещата в екзистенциален план. Ето защо, за да не се излагаме пред чужденците и за да си сигурен че ще присъстваш на най-доброто, от най-доброто – е просто задължително да избереш партито на Best Kept Secret, този петък (18.05.2018 г.) във „Фабрика 126“. Както сам знаеш платформата за партита Best Kept Secret ни е любима, защото всеки път ни изненадва с  нестандартна локация, гост-изпълнители и яка музика, които карат музикалните ни сърца да ликуват в екстаз.

Този път положението няма да е по-различно – „Фабрика 126“ предоставят пространство отвън, за да може хората да се забавляват и на открито, а от J&B ще ви посрещнат с уелкъм дринк. В голямата зала ЖЛЪЧ ще лее жупел и лирики заедно с Fyre. Зад тях на миксерите ще видиш SAVA, TKNQ, TYRBO, DopeZoo със специален авторски сет час и половина, а нежното попълнение ще е от мацките от Bad’n’boujee, които ще вият кръшни снаги във втората зала.

Върхът на вечерта ще бъде официалната премиера на новото парче на  ЖЛЪЧ и Best Kept Secret – KURAC, което  излезе в понеделник.

ЖЛЪЧ и Сава се обединиха и показаха как се прави качествен трак, а ако още не си запознат – направи го бързо ето тук. За финал ти казваме, че ако си бил на партитaта миналия сезон – определено знаеш какво ще се случи и знаеш, че не трябва да го пропускаш.

Организаторите ни прошепват, че предстоящото весело със сигурност ще е едно от най-силните им изпълнения, така че нямаме търпение!

Ако пък ти е свободен следващият петък – виж тук как може да го прекараш супер.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *