В София през уикенда: 20 – 22 АПРИЛ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

За уикенда сме ти подготвили маратон от сутрин до вечер – грабваме колелата, отбиваме се за пролетната селекция секънд хенд на "Фреа" и хапваме чили брънч. Вечерно се разкарваме по изложби и партита, които ни отвеждат дълбоко в стрийт културата на града.

ВЕЛОПОХОД "ЗАЕДНО"
21 АПРИЛ, 11:00, ПИЛОНИТЕ НА НДК

Включи се в градският велопоход „ЗАЕДНО“. Организиран от Българската асоциация по хемофилия, чрез него ще се информираш за характера на заболяването. Чудесен повод да се раздвижим и да подкрепим подобряването на лечението и качеството на живот на всички с тази болест. Пловдив, Варна и Бургас също се присъединяват.

CHILLI HILLS BRUNCH
22 АПРИЛ, 11:00, BOOM BURGERS & BOOZE

Много сме щастливи, че Boom се завръщат към традицията си на неделни брънчове. Тази неделя с много любимите ни Chilli Hills, които съвсем скоро откриха и първия си магазин. Очаква ни огнено предизвикателство в лицето на всичко сервирано, което пък ще идва в компанията на уникален ултра хот шот за най-смелите.

Vintage gems by FREA.bg – open doors day
21 АПРИЛ, 11:00, ОБОРИЩЕ 8

Винтидж, винтидж и вино. Каква по-приятна комбинация за съботния следобед. Frea.bg ни канят на презареждане на гардероба ни с нови изкушаващи пролетни и летни находки. Запретваме ръкави и отиваме да намерим нашето скъпоценно съкровище измежду всички дрехи, бижута, аксесоари и всякакви други изненади, които са ни подготвили специално за събитието.

КОЛИ, ДЗВЕРОВЕ И ПЕЙЗАЖИ
20 АПРИЛ, 18:00, PLUS 359 GALLERY

Изложбата на Искра Петрова и Михаил Новаков ще бъде стартирана от пърфоманса ѝ „Дзвер“. Ако винаги си искал да се повозиш на Jaguar XKR Convertible, сега е щастливият ти момент. Пърформансът от 2017 година е в противоречие с войнстващия феминизъм, а Искра Благоева влезе в образа на съвременната жена, която няма нужда от утвърждаване на умения, независимост или женственост.

Five High Skate Open 2018
21 АПРИЛ, 21:00, FIVE HIGH SKATEPARK

Скейт халето в София е доказателство, че с упорит труд мечтите се превръщат в реалност. Точно това ще празнуваме в събота вечерта на втория рожден ден на локацията. Програмата е супер интензивна и включва рънове за спонсорирани и неспонсорирани, както и награден фонд от 600 лева. Като любители на партитата няма да пропуснем афтър забавлението веднага след награждаването.

Още за градския живот и случващото се в него, ще ти разказва Андреа банда банда.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *