Andy Smith от Portishead с първото си парти в София

Приготви се DISCO, HIP HOP, FUNK, SOUL, BOOGIE, AFRO, TROPICAL & HOUSE експлозия

0 коментара Сподели:

И този петък се очертава силен откъм събития и така да се каже, няма да си останем вкъщи. Вместо това ще изпием по едно с няколко бучки лед и ще потанцуваме на хубава музика, за да изпратим седмицата подобаващо. И то как. За настроението ни ще се погрижи не кой да е, а самият Andy Smith. DJ-ят, когото добре познаваме от култовите Portishead, пристига в България за първи път и ще извади колекцията от най-добрите си плочи специално за софийската нощна сцена. Партито ще се състои в TELL ME и се очаква да бъде доста голямо във всеки един смисъл на думата. Освен Andy участие ще вземат и гръцките DJ-и Demis S & C Senior, а също така и родният ни артист Илко Михайлов, познат под псевдонима Unkle Billy, така че отсега можеш да си „букнеш“ вечерта на 20 април именно за това събитие.

На всички ни е ясно какви може да ги забърка Andy Smith, но все пак ще вкараме малък увод само за цвят. Като за начало покорява музикалния свят през 90-те години като част от Portishead и дефинира трип хоп музиката като стил. Има участие в първите два албума на бристолската банда и е съществена част от всяко тяхно световно турне. Страстта му към скреч ефектите не остава незабелязана от феновете и спокойно може да се каже, че именно той до голяма степен е отговорен за завладяващото звучене на Portishead.

Специално заради тази негова магия партито в TELL ME ще започне с едночасов аудио-визуален сет-трибют с най-доброто от творчеството на култовата група.

Според Future’s Music Radar, DJ Andy Smith е обявен за един от 20-те най-големи DJ-и на всички времена. Зад пулта трудно може да намери заместник, а относно колекцията му от плочи – в нея присъства дори и автентична музика от цял свят. Това, което ни е подготвил на нас за вечерта, е ударна доза 80-арско DISCO, HIP HOP, FUNK, SOUL, BOOGIE, AFRO, TROPICAL & HOUSE. На 20 април ще чуем също така и последната му компилация, озаглавена REACH UP – DISCO WONDERLAND, която излезе преди броени месеци, а духът, който носи тя, е на легендарните нюйоркски клубове Paradise Garage и Studio 54. Все хубави неща ни чакат тази вечер в TELL ME, с част от които можеш да загрееш за партито тук, на сайта на Andy Smith или на фейсбук страницата му.

Присъствието зад пулта на UNKLE BILLY също не е за подценяване. Точно той е DJ-ят, който ще направи подходящия преход към бристолския трип хоп със селекция от трип хоп, соул и реге към хип хоп/диско/фънк. Ще чуем Chinese Man, Guts, A State of Mind и много друга качествена музика.

Остана да кажем и няколко думи за гръцката компания, а тя е на едни от най-добрите в съседната страна. DJ-ите C Senior & Demis S, основатели на лейбъла Upnloud, са отговорни за редица легендарни партита в цяла Гърция. Още помним гостуването им в бар „Петък“ през ноември 2017 и с нетърпение ги чакаме отново да ни потопят в атмосферата на солунските крайбрежни барове с чудната им селекция Hip Hop, Funk, Afro и Disco Groove.

Ако си пропуснал това парти, можеш да чуеш C Senior и неговите сетове още сега, както и музиката на Demis S и да вдигнеш скалата на настроението с лекота.   

За финал ще те посъветваме да не пропускаш това парти, защото наистина се очертава вечерта да е специална. Първото гостуване на DJ Andy Smith в София е част от поредицата Beach Diggin’, посветена на едни от най-ярките колекционери на плочи, продуценти и диджеи по света. Музиката ще е ориентирана към DISCO, HIP HOP, FUNK, SOUL, BOOGIE, AFRO, TROPICAL и HOUSE, а TELL ME ще се превърне в малък морски бар, зад който ще се вихрят майсторски коктейли с френско Hennessy, така че ефектът от всичко това се очаква да е уау.

За повече инфо можеш да следиш фейсбук ивента, началото е обявено за 21:00 часа, а входът е 15 лв.

Партито продължава и на следващия ден с…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *