5 събития след работа: 17-20 Април

Ето къде да се позабавляваш до края на така или иначе кратката седмица

0 коментара Сподели:

Тази седмица ще те разведем из градските спотове, на които да дискутираш свободно съвременните въпроси, които те интересуват, да се докоснеш до създаването на изкуство в домашна среда и, разбира се, на тези места, в които да се забавляваш и в по- късните часове, независимо че сме в рамките на делника. Градската атмосферата ни пленява с многото си лица и сме влюбени в събитията, които разнообразяват седмичния ден. Ето ги и тях.

ГЕНЕРАТОР КАНИ: FEMMINATION

Събитието е от поредицата Генератор кани, подкрепяща творци от различни сфери, като визуални изкуства, дизайн, музика, театър, танц, литература и други. Всички те имат месечната възможност да покажат пред публика избран свой формат или проект, а специално това издание ще бъде танцово ателие с главен фокус върху voguing и waaking стиловете. А след дискусията и ателиетата ще преминем и през афтър партито с Cvetka.
Кога: четвъртък, 19 часа
Къде: Generator
Вход: свободен

НАПРАВИ СИ MINI РАСТИТЕЛЕН ТЕРАРИУМ, СОФИЯ

Ако търсиш лесно изпълними, модерни и красиви идеи, с които да претвориш дома си в миниатюрна градина, Cactus Lab ще се погрижат да те въведат във вълнуващото приключение на озеленяването. Всичко за тропическите растения в домашни условия – плюс работилница, изпълнена с много красиви стъклени съдове, специална почва, камъчета за декорация, мини инструменти и разнообразие от кактуси и сукуленти, както и информация как да ги отглеждаш.
Кога: вторник, 18-19 часа
Къде: The Mall
Вход: свободен

НИЩО ЗА КРИЕНЕ – БАР ТУРНЕ

Този четвъртък срещаме турнето на Абсолют в най-очакваната спирка за забавление – бар „Петък“. Обичайните заподозрени са HaHaHa Impro Theatre, които правят комедия на момента, а какво да се случва в нея, решаваш ти. Ела да се позабавляваме с коктейли и пролетно настроение в градината, а смехът и изненадите са гарантирани.
Кога: четвъртък, 19 часа
Къде: бар „Петък“
Вход: свободен

SWING&BEER EPISODE 1 SEASON2018

Празнуваме топлите вечери с много танци и музика пред Народния театър „Иван Вазов“. Така или иначе се навъртаме в околността при всяка удобна възможност, сега сме приятно изненадани от суинга и усмихнатите ентусиасти с танцови умения, които ще раздвижат атмосферата в центъра на града.
Кога: сряда, 21 часа
Къде: Народен театър „Иван Вазов“
Вход: свободен

НИЩО НЕ СЕ ГУБИ //NICHTS GEHT VERLOREN

„1+1“: Арт сцена Германия“ е новата програма на галерията на Гьоте-институт. Чрез нея се срещаме с представители на съвременното изкуство в Германия, а точно сега това са Викенти Комитски и Франсиско Монтоя Касарес със съвместната им изложба „Нищо не се губи“. Очаквай обекти, фотографии, принтове, търсещи опорни точки в различни сфери от физиката, през икономиката до трансценденталното, за да обрисуват реалността със всичките ѝ величини, измервани във време.
Кога: четвъртък, 18:30 часа
Къде: Гьоте-институт България
Вход: свободен

А днес можеш да посетиш откриването на една изложба с благородна кауза.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *