Jameson ти подарява ексклузивен билет за София Филм Фест

Разбери как да получиш специалния пропуск, който ще ти отвори всички кино врати през март

0 коментара Сподели:

Такаааа. Дойде и най-любимото ни време в годината, а именно знаковият филмов март месец, през който ще може да се насладим на 22-рия София Филм Фест , който предстои в дните между 7 – 18 – 29 март в София. Събитието е любимо както на киномани, така и на обикновени любители на седмото изкуство, а на нас ни е направо задължително, за да сме сигурни, че пролетта е започнала по най-добрия възможен начин.

Ето защо поради горните причини с нескрит кеф ти съобщаваме, че нашите приятели от Jameson ти подаряват единствения по рода си JAMESON PASS, даващ достъп до всички прожекции, закриващото парти на фестивала, както и лична среща с режисьора Ейбъл Ферара. За да спечелиш това кино съкровище, трябва единствено да се регистрираш на специалната им страница  и да стискаш всичките си видове палци за късмет. 

Не забравяме да ти напомним и, че в рамките на София Филм Фест (Sofia International Film Festival) между 15 и 18 март ще се проведе 15-ото издание на международния пазар на филмови проекти и филми София Мийтингс. Традиционно това е най-мащабният кинофестивал у нас и едно от водещите филмови и културни събития в Централна и Източна Европа, а серията от събития и прожекции представят в България актуалните тенденции от световното кино, както и новостите от българското кино пред света. Тоест нещата са сериозни, кино преживяването – максимално, така че не пропускай възможността да грабнеш твоя си JAMESON PASS и да изживееш нещо филмово, този път съвсем буквално. Успех!

Ето нещо и за 90-та церемония "Оскар".

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *