Време е за ZAGORKA REZERVA 2013

„Време е за нещо специално“ с лимитирана серия от тъмната бира

  • 18.10.2013
  • от редакторите

Дойде моментът, в които тъмната напитка ще измести от бара леките плодови бири. В този ред на мисли Zagorka Rezerva 2013 е най-доброто, с което да стартираш вечерта или да допълниш усещането от добре приготвена храна. Можеш да я намериш както в отбрани ресторанти и барове, така и в големите вериги магазини. Бирата е за люботелите на изтънчените удоволствия, а в последните две години това се потвърждава от международното признание, което получи от Monde Selection.

Zagorka Rezerva 2013 e позната с характерния си дълбок и наситен тъмно-гранатов цвят, кадифен вкус и фин боровинков аромат. Тя е с 6% алкохолно съдържание, умерено газирана и с мека пяна. Освен два вида хмел, в производството й са вложени и екзотичните карамел и кафе малц.


По-рано този месец Zagorka спретна серия тематични вечери за най-нетърпеливите да опитат новата реколта, сред които се оказаха актьорът Калин Врачански и музикантите от Уикеда. Ние от своя страна планираме да последваме примера им и да отпразнуваме началото на сезона на тъмната бира с няколко приятни събирания в приятелски кръг, защото удоволствията трябва да се споделят.

От своя страна през октомври и ноември марката е подготвила за най-запалените си фенове активации във Facebook, които ще им дадат възможност да отбележат най-специалните си моменти в духа на Rezerva. Както се казва - консумирайте с удоволствие и мярка, можем да добавим само съвета да го правите в добра компания.