Рим в Албена

Метрореклама, Билборд и Дедракс с римско парти

  • 07.10.2013
  • от редакторите

Ако си мислите, че  няма кой да измести римляните като най-добри в забавленията, то със сигурност не сте били на грандиозното парти, организирано от Метрореклама, Билборд и Дедракс.

Нито поройният дъжд, изсипал се в Албена, нито фатализмът на избраната дата – петък 13-ти, спряха над 500-те гости в „Ганвие“ да се забавляват на макс и да засенчат римляните на партито, подчинено на духа и стилистиката на Древния Рим.

Още от входа, превърнат в триметрова арка, всички бяха подготвяни за голямото зрелище – с „хляб и вино“, както подобава древноримската традиция, ги посрещаха наметнали тоги красавци, въоръжени с широки усмивки. Доброто настроение гарантира и двукратният световен шампион и барман №1 в България – Васил Колев, който заедно с колегите си се погрижи чашите на всички да бъдат пълни през цялото време.

За хедонистичната обстановка допринесоха и впечатляващите хостеси, и декорът, построен специално за да пресъздаде древноримска атмосфера. В него умело бяха преплетени детайли, представящи рекламните услуги и съоръжения на фирмите домакини, които отдавна са се доказали като лидери в своята област – а на партито показаха, че знаят как да са лидери и когато става дума за купон.

Истинското веселие започна с появата на Михаела Филева и VenZy и достигна своя апогей, когато зад пулта застана DJ Мартен, а след него и DJ Фози.  Двамата са майстори в поддържането на градуса на настроението и го демонстрираха за пореден път, като не оставиха нито един от гостите да седне дори за секунда чак до сутринта.

Дъждът, който се изливаше на талази, спря, когато се показаха първите лъчи на изгрева. Голяма част от гостите го посрещнаха с наздравица и едва тогава се запътиха към хотелите си, за да отпочинат от страхотната вечер.