All I want for Christmas is you(r ass)

„Коледен дух“ му викали...

  • 15.01.2013
  • от Станислава Коцева

Харесва ми. Някак си светличко е. Освен това така възбужда хормоните, че те се блъскат некоординирано във въздуха, сякаш е ранна пролет. Слагай усмивката, примири се с идеята, че през януари ще изпукаш от глад и тръгвай по магазините. Виж колко молове са ти направили хората, само да обикаляш, да  харчиш пари, да ядеш мазни храни от картонени кутийки и да се наслаждаваш на украсените до извратеност витрини. И вкъщи всичко е прекрасно. Лампички, леко създаващи усещането за френски бардак, елха, подаръци… подаръци… подаръци… Всъщност ето това е най-важното. 

Вместо обичайната вратовръзка ще попаднеш на кашонче лубрикант, прекрасни обстоятелства за сбъдване на твоето коледно чудо…

Коледа е. Хората са една идея по-добри. Знаеш, че той го иска, знаеш, че го очаква, и те ужасява мисълта, че тази вечер ще е по-трудно да се измъкнеш, но неминуемо ще опиташ. Ще усетиш пръста му, уж случайно попаднал там, но леко заиграл се, ще се стегнеш и тихичко ще измрънкаш „ох, не, моля те, боли ме“, преди дори да си усетила дали те боли или не, просто така си чувала, чела и „как е възможно изобщо да се противопоставяш на всеобщите схващания“.  Имала съм нещастието да изчета и изгледам какво ли не на тема анален секс. Научих много. Научих, че или хората, които пишат за това, са девствени (не само отзад), или аз имам някакви много сериозни проблеми. Склонна съм да не изключвам напълно второто, но все пак… 

Мит едно: Там боли! Разширение на мит едно: Боли само първи път.  Ами… НЕ! Доколкото съм запозната, там нямаш девствена ципа или нещо, което се случва първия път, че да те заболи тогава и само тогава. Тази болка, която те ужасява толкова много, си я причиняваш единствено и само ти. Стотици пъти някой ти е казвал „отпусни се“ - зъболекарят, козметичката или онази дебелана, която ти взима кръв от вената, единствената разлика е, че при тях дори и да се отпуснеш, болката ще си остане същата, просто няма да се тресеш и да им пречиш на работата. Така че… отпусни се! Момчета, помагайте. Лек масаж (не на раменцата) би могъл да направи чудеса.

Мит две:  Само с лубрикант! Разширение на мит две: Там нямаш овлажнителни жлези. Поредна глупост. Изключително малко е нужно да потечеш така, както и ти самата не си предполагала. Само го позволи. Позволи му да те възбуди. Отпусни се. Нека той бъде по-нежен. Не го оставяй да се концентрира само там, тогава и ти ще се концентрираш в това, че трябва да те боли, защото така си чувала. Ако успее да те възбуди както трябва, никой лубрикант не би могъл да се сравни с това, което ще ти се случи.  Мит три: Не е приятно. Разширение на мит три: Аз нямам простата, аналният секс е за гейовете. Ох, колко е неприятно. 

Искам всички неприятни неща да са толкова неприятни, колкото да те чукат отзад. 

Пожелавам на всички да ви е толкова неприятно. Момичета, чували ли сте за аналния оргазъм? Той съществува. Съществува и ви чака някъде там да се пристрастите към него, защото усещането е… нямам какво да кажа по въпроса. Стискам ви палци.  След толкова митология, малко истини.  Трябва да се внимава. Все пак това не е най-чистото място в човешкото тяло и би могло да бъде опасно, отдавна не сме на Удсток, хигиената на първо място. Да, от там не се забременява, но все пак не изпускайте презервативите, колкото и да си имате доверие. На момчетата също не им е лесно. Не е само вътре вън. Наистина трябва да знаеш какво правиш и как го правиш. Ето по това си личи кога един мъж наистина го бива в секса.  Весела Коледа! Ужасно е глупаво да чакаме празниците, за да си доставяме удоволствие, но ако имаме нужда от повод да се отпуснем, нека поне се възползваме от него.