10 новогодишни партита, за които си струва да останеш в града

Тази седмица селекцията събития е посветена единствено на голЕмото празнуване.

0 коментара Сподели:

Всяка година имаме редовните пререкания и „питанки“ относно нощта, в която посрещаме новата година. Звъним по телефона, правим общи чатове, наемаме хижи, купуваме самолетни билети и тайно се чудим дали сме избрали оптималния вариант за максимално забавление. Е, ако си решил да останеш в столицата и да изпробваш нощния живот като един истински градски приключенец, ще ти подскажем с най-добрите парти предложения!

 New Year's Eve @Carrusel

 

Приятелите от Club Carrusel няма да ни изоставят и в последната нощ от годината. Очакват ни с лъскаво празнично парти, което да продължи до ранни зори. Танците са задължителни, а доброто настроение е редовният ни дрес код.

Кога: 31 декември
Къде: Club Carrusel
Вход: Куверт – 100 лв.

 Нова година в бар „Петък“ (Emil Prize &Sava)

 

Така и така сме в бара почти постоянно, решихме да идем и на Нова година. Компанията зад пулта ще е класическа – познатите Sava и Emil Prize, а купонът – като за последно. Шотовете ни чакат прилично подредени, а входът е като за истински приятели.

Кога: 31 декември
Къде: Бар „Петък“
Вход: 20 лв.

2018: ТИ СИ! New Year's party with Oratnitza, Django Ze, HMSU +


Какво по-хубаво от няколко любими артисти, събрани заедно специално за новогодишното ни празнуване. Mixtape 5 става дом на Оратница, Джанго Зе и познатите бас артисти от HMSU. Такава музикална селекция със сигурност не е за изпускане!

Кога: 31 декември
Къде: Mixtape 5
Вход: На място 25 лв. (предварителна продажба 15/20 лв.)

PM Club New Year's Eve 2018 with DJ Vasquez; Kaiski & DJ Doncho

 

Любимата ни дестинация за качествено забавление, сигурни сме, че посрещането на новата година в PM ще бъде епичен празник. Зад пулта са емблематичните DJ Vasquez, Kaiski и DJ Doncho и обещават бурни танци до изгрев слънце.

Кога: 31 декември
Къде: Club PM

 Absolut New Year's Shame Party

 

За всички любители на „гранде“ партитата в нестандартна и оригинална атмосфера. Залата ще е специално украсена за празника ни, коктейлите ще се леят до зори, а музикалната тематика ще се вихри с любимите ни срамни парчета от вчера и днес.

Кога: 31 декември
Къде: ул. “Г. С. Раковски” 108
Вход: 40 лв.

Trippie NYE 2018//Dope n Boujee

 

Ако червеното ти е любим цвят, не пропускай партито на Dope n Boujee в клуб Onyx. Обещават ни най-добрите релийзи от изминалата година и не само. Подготви се със специалния дрес код и влез в новата година в компанията на танцувалните им ритми.

Кога: 31 декември
Къде: Club ONYX

We like kitsch

 

На познатото място, където сме празнували всяка нощ като за последно, ни канят да изпратим и последната вечер за годината. Зад пулта са любимите ни приказни герои Ivo Charlie, Julieta Intergalactica! Купонът с тях никога не е за изпускане.

Кога: 31 декември
Къде: TELL ME
Вход: 10 лв.

Switch The Year! *** 2018

Любимото ни барче е запазило масите си специално за нас. Очакват ни звуците на Sam The Man, OTO и Vagabond. Напитките са в очакване да бъдат изпити, а атмосферата ще бъде топла и позната, както обикновено. 

Кога: 31 декември
Къде: Bar Switch
Вход: 20/30 лв. (плюс комплименти от заведението)

New Year's EVE 2018 at Club Terminal 1 –  31 December 2017!

 

Терминалът ни е редовното място за парти, а в нощта на Нова година ще се превърне и в концертна зала за фаворитите ни от родната сцена Jeremy? и The Top Stoppers. Ще чуем лайв изпълненията им, а след това ще  потанцуваме на сетовете на DoLittle и FeeL.

Кога: 31 декември
Къде: Club Terminal1
Вход: 30 лв. (след 3 часа – 10 лв.)

DIRTY NY 2018


С носталгия по летните вечери на плажа DIRTY ще ни забъркат в едно незабравимо преживяване на новогодишната нощ. Пултът ще бъде завладян от Dirty Fellaz – Sash&Jesse Carter, а дансингът ще е най-желаното място за нас. 

Кога: 31 декември
Къде: DYRTY Sofia
Вход: 100 лв. и специални куверти за компании


Ето и още 5 събития.

10-те филма на 2017

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *