Ултравиолетово ще ни е през 2018-та

Цветът на идващата година бе обявен официално

0 коментара Сподели:

Pantone обяви Ultra Violet за официалния цвят за 2018 година. Ярък, подчертаващ оттенък, използван в историята, за да предава политически символизъм, това е цвят, който е сред любимите на много впечатляващи личности. От гардероба на принцове и принцеси и модните подиуми до тоалетите на едни от най-запомнящите се поп икони. Още преди години Принс, Дейвид Бауи и Джими Хендрикс извеждат нюансите на ултравиолетовото в челните редици на западната поп култура като личен израз на индивидуалността.
    
Лиатрис Айземан, изпълнителен директор на консултантския институт за прогнозиране на цветове и цветни стандарти на института Pantone Color, заяви пред "Таймс", че този цвят провокира "оригиналността, изобретателността и визуалното мислене". Той е сложен и съзерцателен, загатващ за мистериите на Космоса, интригата за предстоящото и откритията отвъд мястото, където сме сега.

Ултравиолетовото всъщност е сложна комбинация от два диаметрално противоположни цвята – синьо и червено, събирайки ги заедно, за да се получи нещо изцяло ново. В ултравиолетово има повече синьо, отколкото червено, което означава "повече мисъл, мистика, духовност", въпреки че в нюанса има и страст от червените полутонове.

Готов ли си да пропуснеш зимния монохромен блус и да преминеш към красивия и смел ултравиолет? Изгуби се в дъгата за разнообразие с този вдъхновяващ уличен стил, посветен на официалния цвят на Pantone за 2018 година.

Ето и няколко яки сериала, които ще ти харесат.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *