Oversized пуловерите са новото черно

Тази зима ще се гушкаме във все по-обемни плетива

0 коментара Сподели:

За да е ясно: нашата любовна афера с овърсайз пуловерите е отдавна. (Кой не обича да прекарва зимата, натъпкан в нещо голямо и топло, като пораснало бебе?). Но през миналия февруари не само ние се оказахме в плен на тези гушкави дрешки, а и редица брандове, сред които Pringle of Scotland, Ryan Roche, Edun, Spencer Vladimir, Sacai, Barbara Bui, Chloe, Victoria Victoria Beckham, M Missoni върнаха плетените пуловери в колекциите си.

И трябва искрено да им благодарим, защото те им дадоха суперсили, за да започнат да излизат и извън пределите на собствения ни дом. Сега са навсякъде – в планината, в офиса, пред Netflix-а, на срещите и партитата ни и са уютен спътник на всичко, с което се занимаваме. 

От всички разновидности на големите пуловери най-любима ни е тази с високата поло яка. И ако допреди няколко години тя си беше на Стив Джобс, то сега си е чисто наша и я комбинираме във фешън визии по убийствен начин. Черпим вдъхновение от добрите примери по улиците на света и го споделяме малко по-надолу за една по-топла зима.

Ако се интересуваш от кино, това е за теб.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *