DEICHMANN Есен 2013

Новата есенна колекция на марката вече е факт

  • 01.10.2013
  • от Ели Цонова

Преди броени дни Deichmann представи новите тенденции в модата при обувките на малък концерт на Теодор Койчинов. Трудно е да се определи точно стилът на линията, защото моделите не биха могли да бъдат по-разнообразни и по-контрастни.

Deichmann, обувки

 

Артистичната небрежност среща дамския шик, уличната мода се преплита с авангарда, якият рокерски стил застава до елегантността с излъчването тип ‚Грейс Кели‘, женствеността и пънкът вървят ръка за ръка, строгият стил застава до спортния, хеви метълътсе комбинира с кашмира, карираният десен е в черно-бяло, а черното се съчетава със зимните пастелни тонове.

Задължителните обувки този сезон са мокасините, обувките на висок ток, полуботите и ботите, които могат да бъдат от много елегантни до спортни тип "сникъри", ботушите в каубойски и гаучо стил, както и ботуши с различна височина на частта по крака и тока.

Deichmann, обувки

Акцентите в дамската линия обувки на Deichmann са разнообразието от капси, които придават  "желязна" визия и могат да бъдат открити не само върху по-грубите ботуши, но и на почти всички модели. Друг важен моден детайл е камуфлажният десен, който присъства в новите аксесоари в бежови, маслиненозелени и землисти нюанси.