Blue jeans, white shirt

Значение има не това, което носиш, а как го носиш

  • 12.09.2017
  • от Диляна Николова

По това време на годината Ню Йорк е моден епицентър. Ню Йорк е блясък и суета. Ню Йорк е мястото, от което ще тръгнат много от тенденциите, в които ще облечем следващата пролет.

И докато всички очаквания са насочени към подиумите, както винаги това, което се случва една крачка встрани от тях, е доста по-интересно. Улиците на града са препълнени с добри идеи и докато блогъри и фешънисти се надпреварват в стремежа си да се превърнат в истински style звезди, една доказана модна икона отново събра всички погледи.

Говорим си за госпожа Бекъм, която винаги е знаела как да добави стойност дори на най-обикновен тоалет. Тя се появи на собственото си ревю в бял тишърт и сини джинси сякаш за да припомни, че не това, което носиш, а как го носиш има повече значение.

Най-градската униформа от всички, за които се сещаме, е като онези неостаряващи любови, към които всеки път се връщаш, когато имаш нужда от сигурност, че всичко ще бъде наред. Това е комбинация, в която прозира много повече вътрешният ти свят, отколкото това, как изглеждаш.

От Джеймс Дийн до Лана дел Рей, от улиците на града до бляскавите събития - всички смело прегръщат този универсален боец в гардероба на няколко поколения. Интерпретациите са безкрайни, но ето от нас няколко идеи за това, как да дадеш култов прочит на нещо толкова обикновено.

Джинсите от мама, маратонките от татко.