В София през уикенда: 24 – 26 февруари

5 идеи за слънчев уикенд

0 коментара Сподели:

Дочакахме хубавото време и уикенда, така че и без да ти даваме съвети, знаем, че ще им се насладиш. Ние от своя страна помагаме с пет идеи за по-забавно прекарано време. Започваме!

СБЛЪСЪК: ОБРАТНО НА РИНГА
СЪБОТА, 10.00, SOFIA RING MALL

“Сблъсък” се завръща ексклузивно в подкрепа на кампанията на Движение за национална кауза ДНК “Направи го за България”. За първи път след седем години Иван и Андрей ще се качат отново на ринга, за да успокояват страстите по теми, свързани с раждаемостта и родителството. Ако имаш какво да кажеш, можеш да се включиш в дебата на живо, да се срещнеш с някои от лицата на "Направи го за България" и да научиш повече за инициативата.

ДУБЛИРАНО КИНО
СЪБОТА, 19.00, HAHA IMPRO PALACE

Избран от публиката филм ще бъде прожектиран и актьорите ще го дублират симултанно за всички неразбиращи оригиналния език. Заглавията, които са подготвени, са доста екзотични, от средата на миналия век, най-вече индийски и японски, както и малко спагети уестърн. Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано, като темата и заглавието измисля публиката.

LA HAINE
СЪБОТА, 20.00, ДОМ НА КИНОТО

"La Haine“ е четвъртият аромат от проекта Le Cinema Olfactif, който изследва миризмата на омразата и това, което се случва на трима младежи от предградията на Париж. Филмът достига до софийската публика благодарение на Folie À Plusieurs и режисьора Матийо Касовиц, лично подкрепил идеята филмът да бъде прожектиран на голям екран в България. Прожекцията е във формата Cinema Olfactif: филм + специално създаден парфюм от Марк Бъкстън / Folie À Plusieurs Parfums. Ароматът ще бъде разпръснат във въздуха в определени моменти от филма по време на прожекцията. Като естествен завършек на преживяването част от зрителите получават 12 мл флакон от аромата, за да запазят у себе си усещането, спомена от видяното и преживяното.

САКС БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ
СЪБОТА, 21.30, JAZZ BAR

Съвременният джаз проект на Арнау Гарофе (саксофон) и Любо Цанев (пиано) излиза на сцената на Джаз бара. Каквото се изсвири тази вечер, си остава за тогава. Без обвързване. Така че не му мисли много и се отдай съботно на музиката на двамата изпълнители. Входът е символичните 7 лева.

CULTURE BEAT PAZAR
НЕДЕЛЯ, 12.00, CULTURE BEAT CLUB

Февруарското издание на Culture Beat Pazar по традиция идва с добър подбор от ръчно изработени бижута, дрехи, козметика, свещи, плетива, както и много други изкушения, представени лично от създателите си. Всичко това, разбира се, настанено в уютната обстановка на Culture Beat Club.

Още едно събитие, случващо се през този уикенд: 89-ите награди „Оскар”.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *