Безплатните събития през февруари

Интересни неща, които да правиш през най-краткия месец

0 коментара Сподели:

Зимата не си отива, но животът в столицата кипи от интересни събития. Тези с вход свободен, които си заслужава да посетиш, събрахме тук:

Литературни игри
2 февруари

Гостоприемният клуб „Перото“ в НДК ще даде арена на оживени литературни игри, в които ще можеш да покажеш и докажеш познанията си за книгите и писателите и даже да спечелиш различни награди. Първата игра е за феновете на Хари Потър и ще се проведе на 2 февруари от 18.00, а втората, на същата дата час по-късно, ще бъде игра на асоциации. Бъди навреме и ела с партньор или пък се огледай за такъв на място.

Още игри
9 февруари, 18 февруари

Ако искаш да съчетаеш приятното с приятното, можеш да се включиш и в някой от редовните пъб куизове в София. Например този на 9 февруари от 8 часа в Dada cultural bar или пък всеки вторник в Бар Дак, а в случай че ти се играе с децата, можеш да се присъединиш към работилницата за игри „София играе“ на 18 февруари в Sofia Event Centre. За тази работилница обаче ще ти трябва предварително записване, така че не забравяй да провериш как тук.

Още четене
всеки вторник от 19:00

Времето да си зададеш големите въпроси винаги е сега. А големите отговори се съдържат в големите книги. За да научиш повече от загадките на една от най-важните книги – Библията, и един от най-интересните пророци – Еклесиаст, и да разбереш какви тайни може да крие мъдростта им за тебе, посети обсъждането на страниците от Еклисиаст в Salted café всеки вторник от 19:00. Повече информация, ако не искаш да отидеш неподготвен, можеш да намериш в събитието.

Бизнес
22 февруари

Искаш ли да случиш на бизнес? Имаш идея, която ти се върти в главата, но нещо ти липсва, за да я реализираш? Можеш да пробваш този форум за бизнес идеи. Ако пък нямаш собствена, може да срещнеш някой с вдъхновяваща такава и да му помогнеш да я осъществи.

Кино
6, 13, 20, 27 февруари

Както обикновено безплатно кино има. София Филм Фест за учащи стартира в края на януари и продължава през февруари с четири филма за студените понеделнишки вечери. Ще можем да гледаме сръбския „Анкав“ на 6-и, колумбийския „Прегръдката на змията“ на 13-и, българския ‚Докато Ая спеше“ на 20-и и великобританския „Победа в кръвта“ на 27-и.

Спорт
25 февруари

По повод рождения си ден през февруари спортен клуб „Спартак“ ще направи безплатен спортен ден на 25 февруари. План-графикът още се пече, но се очакват безплатни тренировки по всякакви спортове, както и фитнес с отворени врати.

Ако се сещаш за интересно събитие с вход свободен през следващия месец, сподели го с нас и другите читатели в коментар под статията.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *