Всички погледи са вперени в първата дама на САЩ

Модният дебют на Мелания Тръмп във Вашингтон

0 коментара Сподели:

Ройтерс

Въпреки че първaта дама на САЩ е най-близо до властта в Америка, тя е далеч от политическия живот на съпруга си. Но въпреки това цял месец всички погледни са вперени в нея, защото светът очаква от Мелания Тръмп безупречен стил на политическата сцена.A какво повече разбрахме за нея,след като навлезе във вашингтонския дворец?

Мелания е родена и израснала в Югославия и е втората дама на САЩ, която не е родена в страната, след английската жена на президента Джон Куинси. Тя е третата съпруга на Доналд Тръмп и са женени от 2005 г. Въпреки че в момента госпожа Тръмп е сдържана, изискана и елегантна пред камерите, на 16 тя вече е била преуспяващ модел. Но миналото й в момента не е от най-добрите й спомени, защото

Мелания сега е единствената първа дама на САЩ, която е позирала гола.

Модната й кариера е стигнала до кориците на списанията Вог, Инстайл и Ню Йорк Мегазин. След като екс дамата на САЩ Мишел Обама вдигна летвата със своя елегантен дрескод в Белия дом и оглави класацията на "Сънди Таймс" за най-добре облечените знаменитости в света, пред Мелания тежи отговорността да отговори на очакванията на суровата публика.

Кой ще облича първата дама на САЩ – това беше най-чаканата новина в модния бранш. Въпреки това, преди тя да вземе решението, няколко модни дизайнери отказаха да бъдат стилисти на Мелания заради политическите възгледи на съпруга й. Част от тях са Том Форд и Марк Джейкъбс, които заявиха, че тя „не е техен типаж“. Но дизайнерите Томи Хилфигър, Каролина Херера, Даян фон Фюрстенберг са единодушни, че е ласкателство тя да носи техни тоалети.

А как се представи госпожа Тръмп на най-важните събития за мъжа й? По време на дебат на съпруга й, още в борбата за поста през октомври, Мелания грабна сърцата и камерите с розова блуза Гучи, на стойност 1100 долара.

Тя предизвика фурор с безупречния си вид и привлече позитивните коментари на критиците. На друг дебат тя сияеше и в черна рокля до коляното на Ролан Муре, с която си спечели титлата за стил, а в нощта на конвенцията на републиканците съпругата на Тръмп облече мръснобялата рокля с три четвърти бухнали ръкави на известната лондонска дизайнерка Роксанда Илинчич. С нея затвърди, че тя просто обожава европейската мода. В изборната нощ Мелания дебютира с цял гащеризон Ралф Лорън с едно открито рамо, което всички харесаха.

За церемонията по встъпване на съпруга й в длъжност първата дама се появи в пастелен светлосин тоалет на Ралф Лорън, с вдигната коса, дълги велурени ръкавици. Модните критици я сравниха с елегантната първа дама Джаки Кенеди, съпругата на бившия президент Джон Кенеди, провъзгласена за и една от най-стилните първи дами. На бала в стъпване в длъжност тя се появи в модел на френския моден дизайнер Ерве Пиер. Роклята в кремав цвят с голи рамене и с волан с бродерии е била дело и на Мелания, която е помагала на дизайнера си.

Всички сме сигурни, че стилът й ще оправдае очакванията на критиците и занапред, а близки до Мелания споделят, че не трябва да я подценяваме, защото тя ще ни изненада, когато най-малко очакваме.

Тук можеш да разгледаш тенденциите за първия моден сезон на 2017.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *