ВРЕМЕ ЗА ЦВЯТ

Есенно-зимната колекция часовници на FOLLI FOLLIE или удоволствието да наблюдаваш как времето тече

  • 23.08.2016
  • от редакторите

Напук на разбирането, че зимата обезцветява гардероба и живота, новата есенно-зимна колекция на Folli Follie е save бутонът на цветовете в нашето ежедневие. Новата  slim линия, съчетана с ярки тонове и класически дизайни, ти слага етикета на разпознаваемото, същевременно стилно присъствие.

PERFECT MATCH

С новата линия на неувяхващата колекция часовници Match Point, наречена Perfect Match,бележим точка от ас. Намираме класическата семплост за особено привлекателна, особено когато е съчетана с модерни елементи. Римските цифри са константата, докато разнообразието от цветове и материали за каишките дава възможност да си поиграем с визиите.

LADY BUBBLE

Новата колекция Lady Bubble е вдъхновена от мистериозните капсули на времето, предлагайки ни да го отмерваме с футуристичен, но елегантен аксесоар. Окръгленият корпус, комбиниран с широка палитра от кожени каишки в бяло, сиво, червено, розово и черно или в хитовите в момента пастелни тонове като пепел от рози. Изключително женствени, тези часовници може да се носят и с гривна от стомана и с розово златно покритие.

HEART4HEART DIAPHANOUS

Глобалният успех на емблематичния Heart4Heartмотив от четири сърца и продължава своето модно пътешестние с колекцията Heart4HeartDiaphanous. Любителите на видимия механизъм познават добре култовия дизайн, следвайки мотото, че външността е нищо без красотата на вътрешността. Автоматичните часовници Heart4HeartDiaphanousса със семпъл и дискретен циферблат с римски цифри. Кожените каишки са в крак с модните тенденции за сезона като бяло, червено и сиво, съчетани с позлатени в розово злато корпуси. Едно важно условие за елегантност.

SANTORINI FLOWER DIAPHANOUS

Изключително динамична, но и много женствена, колекцията Santorini Flower Diaphanousе съчетание от ръчна изработка с бляскава функционалност. Ще ги познаеш по отличителния корпус от стомана или с розово златно покритие, с емблематичния мотив Santorini Flower на циферблата. Семпли или украсени с винтидж розови циркони, цветето на Санторини върху циферблата деликатно разкрива автоматичния механизъм на часовника.

SANTORINI FLOWER TWIST

За онези, които не следят времето, а гонят безвремието, часовникът Santorini Flower Twist от розово злато блести с доминиращия седефен мотив Santorini Flower. Тази колекция стана хит заради въртящия се механизъм в корпуса, който позволява лесна смяна на различни цветове кожени каишки или керамични гривни.

Показваме ти за съвременния български моден дизайн, за който трябва да знаеш повече.