В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 19-21 АВГУСТ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

На септември явно сме му долипсвали. Дъждовните дни и нощи обаче не могат да ни вземат чувството, че все още е август и все още сме лято 2016-а, на което дължим  много незабравими изживявания. Обобщаваме къде да ги търсиш, ако решиш да останеш този уикенд в София.

THE LARGEST PICNIC PARTY
СЪБОТА, 14.00 – 18.00 ЧАСА, ЮЖЕН ПАРК 2

Ако се чудиш какви да ги вършиш в събота следобед, то можеш да се включиш в най- масовия пикник-купон – Urban Aperitivo в града. Защото най-добрият начин да се пренесеш далеч от работната седмица е в приятна компания с вино, тапас и коктейли сред природата. Организаторите обещават много забавления, музика, парти декорация и интересни нови хора.

ПРО-ПОЗА
НЕДЕЛЯ, 14.00 – 17.00 ЧАСА, THE MUSE

Aко рисуването е нещо присъщо за теб, то това събитие ти е точно по мярка. Про-Поза, колектив от хора, които споделят своята страст към рисуването, те канят на специално събитие, на което ще тeудостоят с моливи, бира и, разбира се, модел. Срещата е в The Muse Bar в 14 часа в неделния следобед. От теб се иска само скицник и любимите ти материали за рисуване. До рисуване!

СВОБОДЕН ПАЗАР
НЕДЕЛЯ, 15.00 – 20.00 ЧАСА, ПАРК ЗАИМОВ

 

Можеш да споделиш с другите всички вещи, от които вече не се нуждаеш, а в замяна да получиш нещо от първа необходимост, при това напълно безплатно. Това е идеята на “Свободен пазар”, който проповядва идеята, че споделянето дава повече от притежанието. Ние пък сме сигурни, че един слънчев ден навън, прекаран с приятни и усмихнати хора, е по-хубав от всичко, което може да се купи с пари!

СОФИЯ ДИША
НЕДЕЛЯ, 16.00 – 22.00 ЧАСА, УЛИЦА КН. АЛЕКСАНДЪР I

Закъде сме без „София диша“ през август? Третата седмица на фестивала се настанява на ул. „Кн. Александър I“, събирайки на едно място познатите артистични лица на града. Програмата отново ще е разделена на зони, а много от артистичните проекти, създадени специално за фестивала, ще бъдат показани за първи път. Визуални изкуства, пърформънс, цирк, танцови школи, музика, нова българска литература, филмови прожекции и диджей сетове на открито… очаква ни още една вълнуваща неделя.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *