КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ RICHIE HAWTIN, JACKMASTER И HOT SINCE 82

Или къде е локализирана техно сбирката това лято

0 коментара Сподели:

Richie Hawtin, един от най-великите артисти на всички времена, ще се качи на сцената на Dance Arena на Exit Festival в неделя, 10 юли. Пионерът и икона на техно сцената, носещ отговорност за популяризирането на електронната музика и за множество технологични иновации в сферата, ще представи чисто новия си революциенон пърформанс. Присъствието си на световно известната Dance Arena на 9 юли заяви и британската DJ сензация, Hot Since 82, а лайн-ъпът за петък, 8 юли е подплътен и от човека, намерил място сред петимата най-добри според Resident Advisor, а именно шотландският DJ и продуцент Jackmaster. Новото поколение звездни продуценти ще бъде представено от лондонското клубно дуо MANT.

Richie Hawtin е ключова фигура в модерната електронна музика, истински новатор и един от основателите на техно лейбъла Minus, както и на легендарния Plus 8. През 2014, Hawtin възражда небезизвестното си алтер-его Plasticman и записва нов албум – EX, който е и първият му от 2003 насам. Истински революционер, Hawtin е отговорен за популяризирането на техно музиката, както и за развитието на похвати, които днес се ползват от водещи DJ суперзвезди. Съвсем наскоро, в сътрудничество с Allen & Heath, създаде нов вид мискер, който обещава да бъде новата революция на DJ сцената.

Daley Padley, по-добре познат като Hot Since 82 и хедлайнер на едни от най-големите електронни подиуми в света, спечели сърцата на клубната ъндърграунд сцена с дебютния си Noir Music, а списание Mixmag описва прогреса му в хаус сферата като "метеорен". Невероятно талантливият шотландски продуцент – Jackmaster ударно завзе световната сцена и се позиционира като един от водещите DJ-и в една силно конкурента среда, задминавайки част от най-големите звезди на всички времена в класацията на Resident Advisor. Шотланското гуру, чието име е вдъхновено от “jacking” стила на чигакския хаус саунд, ще поднесе на Dance Arena разнообразен сет, съдържащ всичко от забравени класики до последните клубни хитове.

Лайн-ъпът на Dance Arena е почти завършен, а още няколко изненади ще изскочат съвсем скоро, за да го превърнат в най-доброто издание досега! От 7 до 10 юли крепостта ще бъде сцена на едни от най добрите DJ сетове на световни величия: Dave Clarke, Dimitri Vegas, Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo, b2b, Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt и Solomun.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *