PENDULUM В СОФИЯ: ВЗЕМИ ТЕЯ\’ ПЕТ ДВОЙНИ ПОКАНИ ЗА ПАРТИТО

По-доброто парти в събота вечер

0 коментара Сподели:

В началото бяха… трима австралийци – Роб Суайър (Rob Swire), Гарет Макгрилън (Gareth McGrillen) и Пол Хардинг (Paul Harding).

Роб и Гарет са били членове и на много рок и метъл банди като Xygen. Изобщо не признават стилови граници и по-добре. И така веднъж, докато са на клубче, чуват парчето на Konflict – Messiah. То се оказва повратната точка в музикалната им кариера, защото след него бързо решават да се ориентират към дръм-енд-бейса. През 2003 се местят на Острова, Меката на стила и като трио, с утвърдения още тогава диджей Пол Хардинг стават водеща сила.

През 2006-а триото става секстет. Към проекта се присъединяват Ben Mount (MC), Peredur ap Gwynedd (китара) и Paul Kodish (барабани). Gareth McGrillen от своя страна започва да се изявява като бас китарист по време на живите изпълнения. През 2008-а излиза In Silico, който е изпълнен с повече рок и метъл елементи. След издаването му групата е напусната от своя барабанист, който е заменен от KJ Sawka.

През 2010-а пускат Immersion. По това време Pendulum са в своя абсолютен пик. Но точно в този прекрасен момент изненадващо се разпадат, малко след като започват работа по четвъртия си албум.

2011 година, Rob Swire и Gareth McGrillen представят на света своя electro house проект – Knife Party (hard rock парчета с много електронен звук), който става тяхна основна музикална проява.

Paul Harding (El Hornet) и Ben Mount (MC Verse) продължават да обикалят света като Pendulum DJ Set през 2012, но са далеч от успеха, който постига групата в златните си години… До 2015-а, когато в социалните мрежи членовете заявяват, че ще се съберат отново, за да отбележат 10-годишнината от издаването на своя дебютен албум и ще стартират работа върху четвъртия си пълнокръвен студиен албум.

В София трябваше да ги видим в началото на 2016, но шоуто бе отменено. Последно на живо им се радвахме през 2012-а на фестивала Elevation,а сега имаме чудесната възможност да потанцуваме в Терминал 1 на 23 април… Парти, което няма да е за изпускане.

Съпорт актовете са от:
High Roll(Formation Records);
Emil Prize& MC HEMA(BASS MAFIA);
LiquidizerLive (Alexandrina Alexandrova – vocals / Yana Doncheva – flute & sax / Bruhu – DJ set)

Подробности виж тук

И за един щастлив край раздаваме 5 двойни покани за събитието!

Можеш да си спечелиш, като отговориш на въпроса (в коментар под статията в сайта) – кога за последно идваха Pendulum в България?

Печелившите ще изтеглим на случаен принцип, а имената им ще бъдат обявени тук в петък, 22 април. Успех, бас маниаци!

И късметлиите за партито на Pendulum са: Diana Simeonova, Ivan Hadzhiev, Iliyana Zaharieva, Mery Kalacheva, Zick Dsk.

ЗА ОЩЕ МУЗИКА ЧЕТИ ТУК

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *