5×5 ЗА КЪСМЕТ! СПЕЧЕЛИ СИ ПРОПУСКИ ЗА ИЗБРАНИ ФИЛМИ ОТ СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

0 коментара Сподели:

МАРТ месец и тази година е истински споделен празник и интимна среща на всеки зрител със седмото изкуство и неговите създатели.  Защото март е месецът на София Филм Фест!

Международният филмов фестивал се наложи като един от най-значимите кинофоруми в Централна и Източна Европа, включен е в класацията на 50-те световни топ-фестивала (според сп. „Variety”) и е единственият български кинофестивал, акредитиран от FIAPF.

Официалното откриване на 20-ия София Филм Фест е на 10 март, а до неговия край ще можем да се насладим на 177 пълнометражни игрални и документални заглавия, както и над 32 късометражни филма.

Петима от вас също ще могат да се насладят на това кино приключение. Даваме ти възможност да заведеш приятел на един от петте филма, които специално сме подбрали. Номинираният за Оскар "Каръл", българските следи на фестивала "Баща ми, майка ми, сестра ми" и "С лице надолу", гурме комедията "Средиземноморска диета" и сръбският "Панама".

От теб се иска само да избереш филма, на който искаш да отидеш и да отговориш правилно на прилежащия му въпрос. Ако искаш да спечелиш два билета за "Каръл", от теб искаме да знаем "Колко номинации за "Оскар" има филма?"

Ако искаш да спечелиш два билета за родната продукция "Баща ми, майка ми, сестра ми", то отговори ни: "Кой е режисьор на продукцията?"

Ако искаш да бъдеш "С лице надолу", то отговори ни на въпроса: "Как се казва главната героиня във филма?"

Ако искаш да бъдеш на "Средиземноморска диета", то нека знаем коя е годината на световната й премиера?

А ако искаш да се пренесеш в "Панама", то подскажи ни какъв е произходът на филма?

Ще чакаме отговорите ти в коментарната форма до 8 март, когато ще изтеглим на случаен принцип петима от вас, които ще спечелят двойни покани за съответните филми.

Пожелаваме ти успех!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *