РАЗКРИЙ МУЗИКАЛНИТЕ СИ ХОРИЗОНТИ И ПУСКАЙ НА HORIZON FESTIVAL

Изпрати ни свой сет и стани част от лайнъпа на един от най-престижните фестивали за електронна музика

0 коментара Сподели:

Ако си талантлив DJ, покажи ни какво можеш и си спечели място на сцената на четвъртото издание на Horizon Festival в Банско!

Включи се в DJ Mix Contest, проект на Go Guide и bassline.bg, и стани част от line-up-a на фестивала с над 70 артисти от цял свят, спечели контролер или 2 покани за партитата.

Това, което трябва да направиш, е да запишеш микс, включвайки поне 3 парчета на артисти, свирили на фестивала. За твое улеснение сме направили списък с музикантите, заставали зад Horizon пулта в миналите 3 издания.

Събери в 40-60-минутен микс твоя саунд, заедно с този на диджеите, чиято музика най-много те вдъхновява. Разкажи ни за себе си и за това, защо избра точно тези парчета за своя сет.

От екипа на bassline.bg ще хостнат всеки микс и ще се постарят всеки участник да бъде представен подобаващо! По-подробно за изискванията можеш да прочетеш тук.

Грабни шанса да си рамо до рамо със световно утвърдени артисти, а музиката ти да звучи пред многобройна международна публика! Заявки за участие се приемат от днес, 1 декември, до 21 януари 2016, а победителите ще обявим на 15 февруари.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *