РАЗДАВАМЕ 2 БИЛЕТА ЗА ЕМОЦИОНАЛНО МУЗИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Невроятният Jose Gonzalez с концерт в България на 9 ноември

0 коментара Сподели:

На 9 ноември един мъж с интересен произход и неговата китара ще съберат любителите на струнния звук и нежните вокали в студио Орфей. Притесняваме се само за едно – дали мястото няма да се окаже тясно за таланта на шведския вокалист, китарист и композитор José González.

Музиката му е вдъхновена от аржентинския фолклор, американския блус и британския инди фолк. Освен основател на своя собствена рок-поп банда Junip, José има колаборации с екстравагантната австралийка SIA, с британците Zero 7, както и нашумели акустични версии на песните на Joy Division, Bruce Springsteen, Kylie Minogue, Massive Attack и др., а самият DJ Tiesto прави ремикс на авторската му песен Crosses.

Заповядай да чуеш на живо Heartbeats и Crosses, едни от най-успешните му парчета. Сподели това преживяване с любим човек, а ние ще съдействаме да внесем много романтика в твоя 9 ноември.

Подаряваме 2 билета за събитието на един от тези, които ще споделят любимата си песен на José González. Един коментар под статията и си в играта! Късметлията ще изтеглим на 6 ноември.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *