СЕКСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

Снимки на американски фотограф разкриват истинската същност на двойки от Атланта

  • 03.09.2014
  • от Ели Цонова

Когато Forest McMullin се мести от Рочестър, Ню Йорк, в Атланта, фотографът бил силно притеснен, че няма да се чувства добре в религиозния и силно консервативен щат. Опасението му е напълно опровергано щом открива, че именно в Атланта има поне три суингинг клуба, които се рекламират дори в местния вестник. Изненадан от това, той решава да направи фотографска серия, посветена на хората, които посещават такива клубове.

Идеята му е да покаже хора, доволни от своя начин на живот, намерили баланс между ежедневието и сексуалните си фантазии. Учудващо бързо попаднал на такива, които били готови да се покажат без маски, а резултатите ще те оставят без дъх, защото успешно разкриват две страни на един човек, които нямат нищо общо една с друга.

Серията на McMullin няма за цел да показва различни вариации на садо-мазо сцената, а хората и техните маски. Според него героите, снимали се за Day & Night чувстват облекчение, че вече няма нужда да крият истинската си същност. Фотографът се надява именно с такива снимки да събуди повече толерантност, разкривайки как във всеки един от нас се крие друг човек.