5 ОТ НАЙ-СТРАННИТЕ МЪРЧАНДАЙЗ ИДЕИ В СВЕТА НА МУЗИКАТА

Какво е готов да купи фенът?

0 коментара Сподели:

Никога, за нищо на света не подценявайте силата на феновете. Те са готови да се разделят с всичко (най-вече с определена сума пари), за да се доближат до своите идоли. Това прави съществуването на презервативи Daft Punk, одеколон Kiss и пръстен с форма на вагина Grimes напълно оправдано.

Спиралата на Алис Купър


Макар винаги да сме намирали Алис Купър за симпатичен най-вече заради краткото му, но наситено познанство със Салвадор Дали (двамата пили, яли и обменяли ексцентричност през 70-те), трудно бихме се съгласили да приемем какъвто и да било моден съвет от човек, облечен в домакинско фолио. Истината обаче е, че  унисекс пособията за грим с марка Алис Купър са толкова редки, че да се намери едно от тях сега, само по себе си е кошмар. Имайте предвид, че цената им в еbay достигна 2000 долара, а това не е никак малко. Особено пък за тубичка грим от 70-те.

Комплект за шиене на The White Stripes


Признаваме, че шивашките умения и притежанието на  базисен шивашки комплект дават всекиму частица самоувереност. Оставаме обаче в недоумение защо точно феновете на The White Stripes са тези, за които се предполага, че най-често късат, губят, сменят и въобще умират да си пришиват копчета. Общо 38 на брой, ако това все пак ви интригува.

Бански костюм на Mastodon


Мнозинство от девойки изглежда са убедени, че няма нищо по-секси от огромен надпис върху задните им части. Mastodon насърчават тази малко по-особена мода, но пък го правят шеговито-симпатично, заменяйки собственото си лого с гръмкото „asstodon”. Ако се питате що за дама би се пременила в подобен бански костюм – помислете пак. Групата има 871 770 фенове във Facebook, а и на нас собствено ни се прииска да си купим един.

Телефонът на The Rolling Stones


Години наред огромните червени устни на The Rolling Stones са красили какво ли не. Обратно в 80-те обаче истински хит, предполагаме, е бил стационарният телефон в типичната роулинг стоунс форма. Феновете на Мик Джагър са можели да поставят устните му директно върху лицето си сякаш опитват Микджагъровата целувка, а ако и на вас ви се прииска нещо подобно, то знайте, че все още се има сайтове, които предлагат над 30-годишната винтидж находка.

Ковчегът на KISS


Kiss безспорно са боговете на мърча. Изрисуваните им лица се срещат на практически всичко (включително Хелоу Кити), но най-смелото им, почти кулминационно решение е брандираният с популярното им лого ковчег. Вечният дом всъщност се предлага в два варианта – стандартен черен модел с по-обрана украса и делукс версия с графика и адови огньове. А ако разбираемо не ви се умира, ковчегът, казват, ставал и за много луксозен охладител на бира.

Виж и как изглежда „непорно“ рекламата на порно сайт.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *