Вятър в косите, цветя… в брадите

Не е истина к’во стана на постата!

0 коментара Сподели:

Тя, постата, че отдавна се обърка грозно, стана ясно още преди нашите хора да го изпеят така добре. За хипстeрията, заляла села и паланки, няма да ти говорим днес, защото, както се казва, на всеки каквото му е на сърце… или брада. Едно нещо обаче привлече сериозно вниманието ни на отворени градски агенти. Снимките, които виждаш по-долу, не са част от портфолиото на някое готино арт фотографче, а бележат набираща популярност мода, на която най-отличителните черти са, че едни доста симпатични мъже си слагат флора от всякакъв тип по брадите. Найс, ъ?


Зарибявката се казва flower beards trend, а една от снимките датира от 1977 г., което говори за… еми нямаме си ни най-малка идея, честно казано. Дори реално не можем да вземем още решение дали изпитваме умиление, или сме объркани от раздразнение. Един наш приятел от „Дружба“ твърди, че животът е странно нещо – един ден си на върха, друг ден си с цвете в гъ**. Разбираме го и честно да си кажем – май се кефим на странната хрумка, защото, както се твърди и в горната изключителна мъдрост – не знаеш какво ще стане утре, така че по-добре да се забавляваш… флорално и всякак. Интересно ни е също дали новите фотоси ще изместят селфитата от гребена на mainstream-а. Ако това се случи, ситуацията ще е изключително забавна, защото представи си как биха звучали хитове от близкото минало от рода на „има ли цветя в брадата по тебе …?” и т.н. Но стига остроумия, истината е, че сме изключително развълнувани да видим как ще се развият нещата и в какъв мащаб.


Някои от младежите на снимките изглеждат изключителни приятно, обаче за думата „секси” още ни е страх да си помислим… разбираш, поради естеството на темата. За да се избавим от повече догадки, усилваме докрай „лале ли си, зюмбюл ли си” и те оставяме да се насладиш на сладурските кадри, а следващия път, когато видиш мъжлето си да бере ентусиазирано полски букети, кремави рози, бръшлян, на дядо Ачо лозницата, лалета и срамежливи мимози – не бързай да му благодариш…

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *