Разкрий тайната на добрия вкус с Ratio
Канен си на гастрономическо пътешествие из света на храната - разбери кога и къде

Искаш да опиташ нещо ново?
Готов ли си да се потопиш в преследването на истинския вкус? Ratio стартира едно ново гастрономическо пътешествие из света на храната на 13 май от 19:00 ч. в Сабале – и ти си поканен. Ще изследваш смисъла на добрия вкус в уютна обстановка в сърцето на София, заобиколен от готвачи, учени, експерти по храна и други любопитни умове като теб. Очаквай срещи със специални гости като професионалният пекар Мегън Бенел, която ще сподели за обсесията по така наречения „Tartine-хляб“, и Наско Стаменов – химик и научен комуникатор, който ще разкрие какво стои зад химията на вкуса и как ароматите влияят на начина, по който възприемаме храната. Това ще бъде едно събитие посветено изцяло на вкуса – като сетиво, като преживяване и като ключов фактор в бъдещето на гастрономията. Ще преживееш добрия вкус, ще водиш интересни диалози за развието на храната и ще се насладиш на приятна компания. Местата са ограничени, грабни своя билет от тук.
Пет био и органични ферми, от които храната е по-вкусна
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.