Епизод 7 на „Питие и битие“ те очаква – на гости ни е изкуството, за него ни разказва Суни Данаджъ

В следващите 45 минути говорим за чудесата, които човешката ръка, сърце и мозък сътворяват – правим и една лека пауза за кафе от Savi Gelato & Specialty Coffee

0 коментара Сподели:
Епизод 7 на Питие и битие

Октомври официално е тук и в самото му начало, ние от „Питие и битие“ те посрещаме с една единствена дума ИЗКУСТВО!

Искаме то да властва в душите, умовете и сърцата ни не само през есента, но и през оставащите около шест-седем месеца до жаркото лято. Изкуството навлиза в града с гръмки стъпки и започват всички официални сезони, от които се интересуваме – театрален, музикален, кино и арт сезон. Време е да те вземем с нас и да ти подскажем какво от богатия културен афиш на столицата да не пропускаш за нищо на света. За целта сме си поканили отговорния редактор София Павлова – част от любимата ни медия за изкуство и култура „Програмата“, която ще ни посъветва къде да отидем и какво да видим. 

Напомняме ти, че в 45-минутната ни среща те очаква и новата ни рубрика – „Кафе на епизода“,

в която те водим до различни кафе локации в София, за да ти разкажем за изключителни кафе напитки. В миналия епизод дебютирахме с фамозно класическо качупино, а този път сме при супер магьосниците от Savi Gelato & Specialty Coffee на ул. „Сан Стефано“ 9.

Във втората част на епизода ни гостува прекрасната Суни Данаджъ, основател на Sofia Art Fair.

Събитието е трансформиращо визуално/културно изживяване, което събира художници, колекционери и ентусиасти на изкуството от цял свят. Изложението има за цел да преосмисли арт пейзажа в България, като демонстрира жизненото многообразие на съвременното изкуство, насърчава междукултурния диалог, отбелязва уникалните творчески изрази и допринася за растежа пазара на изкуство в България. Защо това събитие е много специално и какво крие в невероятно богатата си програма – Суни ни разкрива всички негови тайни.

Слушай с наслада, а по-късно продължи с останалите епизоди – очакват те тук и тук.

Новият епизод на „Питие и битие“ те среща с Йордан Дъбов – чуй повече за кафето и кафе културата у нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *