Симбиоза между града и природата – ела с нас на тестдрайв на Renault Symbioz

Удобства, комфорт и иновации, надминаващи очакванията – виж новата ера в “автомобилите за живота”

0 коментара Сподели:
Renault Symbioz

Да имаш колата, за която мечтаеш, означава тя да ти предлага безопасност, но и да те глези

с компактност и комфорт, а също – визия в интериора и съвременен дизайн отвън. И ние като теб вечно търсим онзи автомобил, който ще изпълни желанията ни, направи пътуването неусетно леко, събере целия ни багаж и ще бъде удобен за цялото семейство.

Е, намерихме го! 

Срещнахме именно такава машина, която е както красива, така и умна! Идва с пълен пакет от екстри, икономична е, подходяща е за семейна среда, отговаря на нуждите и дори надминава очакванията ни. Имахме възможността да изпитаме удоволствието от карането на Renault Symbioz. Споделяме го с теб!

Renault Symbioz
Renault Symbioz

Това е „автомобил за живота“!

Symbioz е кола от входно ниво в C сегмент на Renault, която разполага с впечатляващи функции и ни мотивира с хиляди причини да я харесваме! Избира иновациите и предоставя модулен дизайн, свързаност и ефективност, с експертиза и интелигентни решения. Има дължина 4,41 м, като така допълва гамата E-Tech hybrid (която включва Arkana (4,57 м) и Austral (4,51 м), а едновременно с това и разширява гамата E-Tech electric с електромобилите Mégane и Scénic. Освен че моделът е по-добър, той е и по-екологичен и по-икономичен – нарежда се сред отличниците по разход на гориво и ниски вредни емисии.

Renault Symbioz
Renault Symbioz

Кола с впечатляваща идентичност, просторен интериор и изискана визия!

Renault Symbioz разполага с предимствата на семейния SUV и е оборудван с най-доброто от технологиите на марката! Като започнем от широкия избор – палитра от седем цвята (издаваме, че нашият фаворит е Mercury Blue), после преминем към вниманието към всеки детайл, например факта, че колата е внушителна като размер, но задната част е изваяна така, че да преминава през тесни проходи, и стигнем до джантите! Именно те бяха първото нещо, което хвана окото ни – те са истинско бижу с уникален дизайн и остър графичен ефект.

След красотата отвън е време да ти разкажем и какво предлага колата отвътре.

Една от изненадите за нас беше багажникът, който събира до 624 литра, с което се превръща в изключителен за автомобил от този размер. Също така модулният интериор се похвали с универсалност и компактност – има плъзгаща се задна седалка, която се сгъва и образува равен под. Това ни доказа именно, че колата ще бъде удобен помощник както в градските отбивки, така и на дълги разстояния. 

Под капака пък ни чакаше двигател E-Tech full hybrid, който осигурява комфорта и тишината на електрическото шофиране в града.

Renault Symbioz
Renault Symbioz

Характеристиките на Renault Symbioz няма как да те оставят безразличен – с тях открихме нови възможности да подобрим нашето прекарване и удобството на останалите пътници в колата! Любимите ни екстри в него са: 

Мултимедийната система OpenR Link с вградени Google услуги,

която ни държи в течение както с маршрута, така и с известия от телефона. Повече от удобно беше това да следим навигацията, като едновременно имаме гласов контрол и достъп до повече от 50 приложения. Още по-хубавото е, че функциите могат да се управляват както от дигиталното табло, така и от навигатора чрез приложението My Renault. 

Второто наше „уау“ заслужи интерактивният панорамен покрив solarbay®,

който позволява красива гледка и може да се затъмнява или изсветлява! Нашата разходка излезе извън границите на града и ни отведе до природата, с което и таванът на колата сякаш се превърна в живописна картина! Споделяме и още една приятна за нас изненада – спряхме за кратка почивка сред зеленината и заключвайки колата, установихме, че покривът се затъмнява изцяло, а по-късно, когато се върнахме и запалихме обратно, системата solarbay® върна автоматично последната наша настройка. 

Още едно предимство, което открихме, е, че автомобилът е част от програмата human first,

която се грижи за безопасността на всички пътници. Колата предлага повече от 29 системи в помощ на водача – асистент при шофиране, предвидимост при хибридно шофиране, 360° камера, авариен спирачен асистент при движение на заден ход, предупреждение за безопасно излизане за пътниците и още много, все полезни и важни помощници. Тази автомобилна сигурност ни подарява необходимото спокойствие и увереност в пътуването, даваме ѝ 6 точки!

Renault Symbioz
Renault Symbioz

Renault Symbioz е перфектната компания в града и сред природата.

С него се убедихме, че иновациите могат да следват желанията ни, че дори да ги надминават! 

5 неща, които обичам в себе си: Костадинка Аратлъкова

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *