Solis Thermal Villas – алпийски разкош и минерални извори в сърцето на село Баня

Solis Thermal Villas са три разкошни планински вили в стил модерно алпийско шале, а защо не трябва да ги пропускаш, особено през есента - разказваме сега

0 коментара Сподели:

Есента и зимата са времето, когато спираме с далечните и екзотични пътешествия и опознаваме красотата на България, която край няма.

За нас тези месеци преди големите празници са най-доброто време за планина, разходки сред природата и изумително СПА. Ако не поглезим всичките си сетива и телата си точно в този момент, мислим, че няма кога друг път. Ето защо специално за теб подбираме най-добрите локации в България за супер пътуване и те вземаме с нас, за да ти разкажем защо тези места са наистина много, мноооого специални. Не пропускаме да го направим и сега, когато се отправяме към Solis Thermal Villas.

Те са истински рай за тези, които искат изискан лукс, частен минерален басейн до вилата си

и усещането за простор, което ни дават вилите тип алпийско шале. Тези планински съкровища се намират в село Баня, в живописната котловината между трите планини Пирин Рила и Родопи, само на 6 – 7 минути път с автомобил до ски пистите на Банско. Вилите са част от петзвезден затворен комплекс, разположени до един от най-големите СПА центрове на Балканите в село Баня.

Едно от основните предимства на Solis Thermal Villas е, че всяка вила разполага

със свой собствен частен горещ минерален басейн на открито, достъпен само и единствено за гостите на вилата.

Представи си усещането да си заобиколен от заснежен планински пейзаж, пред теб да са върховете на Пирин и да прекарваш тук термални вечери с чаша вино в басейна с приятна компания – за подобно предложение ние сме винаги ЗА!

Подсказваме ти още, че обзавеждането и оборудването на всяка вила са от най-висок клас, а дизайнът, дело на Студио Makeroom, които обожаваме, правят Solis Thermal Villas синоним на изискан стил и комфорт в планината. На разположение на гостите са три двойни спални, напълно оборудвана кухня, просторна дневна и огромна камина, която е душата и сърцето на дома. Solis Thermal Villas е не просто място за почивка, а място за истински вълнуващо изживяване. От нежния памучно-сатенен текстил в спалните до изящните акценти и деликатните светлинни сценарии във всяко от помещенията –

тук всичко е създадено да гали сетивата и да носи една пълноценна релаксация.

За доброто настроение на гостите са се погрижили и като са обзавели всяка от вилите със своеобразна минивинарна и специална селекция от различни видове вина, подходящо охладени във винената витрина. За всички, които предпочитат пълен релакс и не им се готви в красивата кухня, домакините предлагат възможността да се приготвят по заявка няколко вида вкусни ястия на пещ, които доставят на място.

А за хората с фино небце и желание да се впуснат в кулинарно предизвикателство по време на своята почивка се предлага и възможността за подготовка на гурме меню от шеф готвач на място във вилата.

Гостите, които обичат активната почивка, пък имат пред себе си безброй възможности за спорт и отдих в планината,

като например разходка с най-висок клас е-байк с пълно окачване, планински преходи, скално катерене, каньонинг, АТВ турове, ски и сноуборд за любителите на зимните спортове и какво ли още не. Съветваме те с цялото си сърце – не ги пропускай! Социалните им мрежи са тук и тук.

Четири къщи за гости извън София, които спират дъха ни

 Уикенд в Банско: Маршрут с топ 5 места, на които да се отбиеш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *